Gadgets

Sonos apparatuur kopen? Neem een kijkje op wifimedia.nl

Sonos apparatuur kopen Neem een kijkje op wifimedia.nl

Sonos is een draadloos muzieksysteem dat muziek kan streamen naar een kamer of een heel huis. Sonos-apparaten zijn zo ontworpen om je de ultieme audio-ervaring te bieden. Ben jij ook op zoek naar Sonos apparatuur? In deze blog vertellen wij jou een aantal producten die wij aanbevelen als top product!

Waarom Sonos?

Als u op zoek bent naar Sonos apparatuur, zijn er veel leveranciers die u kunnen helpen slagen. Kies voor een partij met goede informatie en goede service. Daarom raden wij Wifimedia aan. De beste Sonos-spullen bestel je in de online winkel van deze winkel, maar ook kun je in de fysieke winkel slagen!

Sonos Roam

Geniet van verbluffend geluid met de nieuwe draagbare Sonos Roam speaker. Stream thuis muziek via wifi en luister onderweg muziek via bluetooth. Sonos werkt met al je favoriete streamingdiensten voor muziek, podcasts, audioboeken en meer. Met Sonos Radio heb je toegang tot door Sonos gecureerde muziek en meer dan 60.000 radiostations van over de hele wereld. Met de fysieke knoppen kun je met speels gemak nummers afspelen, pauzeren, overslaan, opnieuw beluisteren en het volume bedienen.

Sonos One SL

De Sonos One SL is een compacte draadloze luidspreker die je echt overal in huis kunt gebruiken. Ten opzichte van de Sonos One is deze One SL niet uitgerust met spraakbesturing zodat je deze Sonos One SL wireless speaker echt overal zorgeloos kunt neerzetten. De Sonos One SL is spatwaterdicht en hiermee kun je deze luidspreker behalve in de woon- en slaapkamer, ook veilig in de keuken en badkamer gebruiken. Waar je de Sonos One SL luidspreker ook neerzet, je geniet overal van je favoriete artiest in een rijke, kamervullende geluidskwaliteit.

Wifimedia

Heb je nog vragen over één van de producten? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Wifimedia. Bij elk product vind je uitgebreide productinformatie waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog aanvullende vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met één van de specialisten

Geef een reactie