GadgetsLifestyle

3 keer brillenadvies voor het festivalseizoen

3 keer brillenadvies voor het festivalseizoen

Het festivalseizoen is weer begonnen, en dat betekent dat het tijd is om weer lekker uit je dak te gaan op gave muziek of bij andere leuke optredens. Als je eropuit gaat, besteed je natuurlijk ook aandacht aan je outfit. Weet je al wat je op je neus gaat zetten naar het volgende festival? We geven brillenadvies voor het festivalseizoen!

Caleidoscoop bril

Een caleidoscoop bril is een uniek accessoire dat je festivallook én je festivalervaring naar een hoger niveau kan tillen. Het bijzondere van caleidoscoop brillen is dat de glazen zijn voorzien van een zogenaamd caleidoscoop-effect, waardoor je omgeving wordt omgetoverd tot een kleurrijk en betoverend schouwspel. Het is net alsof je door een magische lens kijkt die alles om je heen in prachtige patronen en kleuren verandert. Dit zorgt niet alleen voor een bijzondere visuele ervaring, maar kan ook een geweldige ‘alternatieve’ manier zijn om te ontspannen en te genieten van de muziek en de sfeer op festivals zonder geestverruimende middelen. Daarnaast is de caleidoscoop bril natuurlijk ook nog eens een stijlvol en opvallend accessoire dat zeker de aandacht zal trekken en een feestelijke uitstraling biedt.

Festival zonnebril

We hopen natuurlijk allemaal op mooi weer wanneer we naar een festival gaan. Het nadeel daarvan is dat fel zonlicht kijken moeilijker kan maken. Daarom is het een goed idee om een zonnebril mee te nemen. Maar wil je gewone zonnebril wagen aan een druk bezocht terrein waar men dicht op elkaar staat en staat te springen of te dansen met het risico dat je dure bril sneuvelt? Zo niet, dan is dit een perfecte gelegenheid om te investeren in een leuke, opvallende zonnebril met een feestelijke uitstraling. Festival zonnebrillen hebben vaak leuke designs die passen bij de ontspannen sfeer van een festival en helpen om je outfit een beetje extra shine te geven.

Voorzichtig met bril op sterkte

Ben je brildrager en heb je een zonnebril op sterkte? Tenzij je lenzen hebt die je speciaal voor het festival kunt indoen, kun je niet uit de voeten met een caleidoscoop bril of festival zonnebril, want deze zijn helaas nooit op sterkte. Je zonnebril op sterkte is een kostbaar eigendom, dus daar moet je voorzichtig mee zijn. Het kan daarom verstandig zijn om voor deze gelegenheid te investeren in een brilkoordje om te voorkomen dat je bril op de grond valt en vertrapt wordt wanneer hij van je neus valt tijdens het dansen of springen. Of je gebruikt antislipstickers, die je aan de binnenkant van de pootjes van je bril kunt plakken, waardoor hij beter op zijn plaats blijft zitten. Maar ook dan bestaat alsnog het risico dat je bril valt.

Het belangrijkste is om er iets moois van te maken. De kans op zon is gelukkig altijd aanwezig, dus je ogen beschermen is geen overbodige luxe. Plus je wilt natuurlijk ook gewoon een beetje relaxed kunnen kijken. Zet dus een leuke bril op, maar wees er – zeker als hij kostbaar is – ook extra voorzichtig mee op een festival.

Geef een reactie