algemeen

De verschillende soorten ballonnen op een rij

De verschillende soorten ballonnen op een rij

Waar is dat feestje?! Nou, dat wordt wel duidelijk als je het huis op de juiste manier hebt versierd. En daarbij mogen ballonnen uiteraard niet ontbreken. Maar voor welke ballonnen kies je? Zodra je op zoek gaat naar versieringen, kom je al snel tot de conclusie dat deze zoektocht nog niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Het aanbod van https://www.ballonnenconcurrent.nl/ is namelijk ongelooflijk groot. Ballonnen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Van latex- tot folieballonnen en alles daartussenin. Waar kies je dan voor? Wat zijn de voor- en nadelen van elke ballon? In dit artikel zetten we alles wat je moet weten op een rij. Zo vind je altijd de perfecte ballon voor iedere gelegenheid. 

Latex ballonnen 

Latex ballonnen worden het vaakst gekozen bij het versieren van het huis. Dit zijn de ballonnen die je bij vrijwel elke (feest)winkel kunt vinden. Deze ballonnen worden – zoals de naam al doet vermoeden – gemaakt van het sap uit de rubberboom. Het is dus een natuurlijk product. Dit biedt veel voordelen voor het milieu. Bovendien maakt dit de ballon ook nog eens voor de volle 100 procent afbreekbaar. Wie dus graag zijn of haar huis wil versieren en tegelijkertijd ook nog eens aan het milieu wil denken, doet er goed aan om voor latex ballonnen te kiezen. 

Het fijne van deze ballonnen is dat ze ook nog eens in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Hierdoor is er voor elke gelegenheid wel een geschikte ballon te vinden. 

Wist je dat latex ballonnen op dit moment verreweg het populairst zijn? Dat komt niet alleen doordat ze minder slecht zijn voor het milieu, maar ook nog eens omdat ze erg gemakkelijk op te blazen zijn. Zo is het huis in een handomdraai versierd. 

Folieballonnen 

Dan heb je ook nog folieballonnen. Welke ballon je ook zoekt, een folieballon is eigenlijk altijd een goede keuze. Het grootste voordeel van folieballonnen is dat ze in heel veel verschillende vormen verkrijgbaar zijn. 

Een goed voorbeeld zijn de folie Orbz ballonnen. Dit zijn zeer grote ballonnen in een ronde vorm. Ze hebben veel weg van een strandbal. Wist je dat ze hier zelfs voor kunnen worden gebruikt? Ze zijn dan ook een prima keuze voor een stranddag, maar ook bij een themafeest. Wil je bijvoorbeeld een strandfeestje organiseren? Dan kunnen enkele Orbz ballonnen zeker niet ontbreken om het ware strandgevoel naar boven te halen. 

Het grootste voordeel van folieballonnen is dat ze veel steviger zijn dan latex ballonnen. Ze kunnen letterlijk tegen een stootje en zijn in elke mogelijke vorm beschikbaar. De meest bekende folieballonnen zijn toch wel ballonnen in de vorm van een cijfer. Denk bijvoorbeeld aan een grote vijftig. Doordat de ballon erg stevig is, heb je hier nog lang plezier van. Er zijn ook letterballonnen verkrijgbaar. Hiermee kun je zelf de woning decoreren door met behulp van de letters een eigen zin of woord samen te stellen. 

Geef een reactie