Huis en tuin

Tafelzeilen trends voor de zomer

Tafelzeilen trends voor de zomer

De zomer staat voor de deur! Het voorjaar is in volle gang. Hoewel het even op zich heeft laten wachten, is het lekkere weer nu toch echt gekomen! De laatste dagen laat het zonnetje zich weer vaak zien en stijgt de temperatuur weer fijn. Veel mensen vinden dit een goed moment om het huis weer eens van wat leuke decoratie te voorzien. Zo wordt er ook vaak weer een nieuw tafelzeil geshopt. Een ander printje op de tafel, wie wordt daar nou niet vrolijk van? Bij Hiptafelzeil.nl vind je tafelzeilen met allemaal vrolijke en zomerse printjes. Hieronder vind je een lijstje met de 3 populairste tafelzeilen in de zomer (bron: Hiptafelzeil).


1. Tafelzeil Japans blauw

Het is een vrij nieuwe print in de tafelzeilen wereld, maar de print is razend populair. Het gaat om een mooie blauwe print met daarop sierlijke takken met prachtige roze kleurige blaadjes eraan. Op de takken zitten vogeltjes die het plaatje helemaal compleet maken. Het is een rustig tafelzeil met een vrolijke print, niet te druk, ook niet te saai. Vooral in het voorjaar is deze print erg populair, maar ook in het najaar zal de print niet misstaan.


2. Tafelzeil Pluizenbloem oud groen

Tegenwoordig zijn neutrale kleuren in het interieur echte trends. Beige, wit, lichtgrijs, oudgroen, grijsblauw, het zijn de kleuren die je veel in interieurs tegen komt. Muren, bankstellen, tafelbladen, kasten, gordijnen, keukens, ze zijn vaak te zien in deze neutrale kleuren. Vaak in combinatie met mat zwarte details. Dit is een ware interieur trend en naar verwachting zal deze trend nog een lange tijd aanhouden. Het tafelzeil pluizenbloem oudgroen is een tafelzeil die hier erg mooi bij past. Hij voldoet helemaal aan deze hippe interieurtrend en is dan ook erg populair.


3. Tafelzeil Pioenrozen

Bloemen zijn en blijven een populaire print als het om tafelzeil gaat. Net als ‘echte’ bloemen, is dit een blijvende trend. Over het algemeen vindt men bloemen gezellig en vrolijk staan in huis. Het zorgt voor een sfeervolle look op tafel. Tafelzeil is verkrijgbaar in tientallen verschillende bloemenprints. De print Pioenrozen is ’s zomers erg populair. Het is een rustige bloemenprint met een erg sfeervolle look.

Geef een reactie