Huis en tuinTips

Unieke douchewanden en douchedeuren

Unieke douchewanden en douchedeuren

Heb je ook zo’n moeite om van de badkamer iets unieks te maken? Voor de rest van je woning is genoeg te vinden. De woonkamer, keuken of zelfs de tuin is goed in richten. Een mooie bank of tv-meubel maakt de woonkamer helemaal af. Maar wat is er voor de badkamer?

Vroeger werd de badkamer enkel gebruikt voor hygiëne. Het was een functionele ruimte. Tegenwoordig speler de looks van de badkamer een belangrijkere rol en probeert men iets unieks neer te zetten. De badkamer wordt nu ook gebruikt om lekker tot rust te komen en daarvoor is het belangrijk om je op je gemak te voelen.

Uiteraard kan je met accessoires de badkamer al aardig opknappen maar het is tegenwoordig ook mogelijk met een unieke douchedeur of douchewand.

Een spiegel als douchewand

Of een douchewand als spiegel. Het is maar net hoe je het ziet. Iedereen heeft vast een klein spiegeltje in de badkamer waar je om moet vechten met je partner of kinderen. Een douchewand met spiegelglas biedt hier een oplossing voor. Deze is namelijk groot genoeg voor 2 personen. Je ziet niet enkel je gezicht maar je gehele lichaam. Ideaal om eens lekker te flexen.

Douchedeur met motief

Je kan je douchedeur of douchewand ook gebruiken als kunstobject. Kan je geen genoeg krijgen van een patroon of afbeelding. Laat het bedrukken op een douchedeur. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete skyline of een vakantiefoto.

Douchen zonder inkijk

Doucht u graag met een beetje privacy? Wellicht moet u de badkamer delen met een partner of kinderen. Dan kan een douchedeur of douchewand met een matte band of een gehele wand met rookglas een uitkomst zijn. Hierdoor kan men niet zien wie er staat de douchen. Je ziet hooguit een schim. Dit is mogelijk in diverse kleuren zoals zwart, groen, blauw en waarschijnlijk is er nog veel meer mogelijk. Bij Maxaro kan je terecht voor een dergelijke douchedeur of douchewand.

Unieke grepen

Maak de douchedeur af met unieke grepen. Er is genoeg keuze waaronder klein of groot, wit of rvs-look. Een beugel of liever een knop. Genoeg keuze voor iedereen om je eigen unieke douchedeur of douchewand te kiezen.

Maak het af met een uniek profiel

Douchewanden en douchedeuren dienen geïnstalleerd te worden middels een profiel. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren. Denk aan zwart en rvs-look. Genoeg keuze om je badkamer te personaliseren naar eigen smaak, zodat je ook op deze ruimte trots kan zijn.

Geef een reactie