mannenTips

Secrid de meest populaire portemonnee voor mannen

Secrid de meest populaire portemonnee voor mannen

Heb jij ook zo’n hekel aan die grote portemonnee in de kontzak van je broek? Of heb jij nog een oude portemonnee die duidelijk toe is aan vervanging? Dan is het tijd om een nieuwe portemonnee aan te schaffen. Zo eentje van klein formaat, maar waarin je toch al je pasjes en wat briefgeld kwijt kunt. Wil je ook het risico op skimmen verkleinen? Ook dan kies je voor een portemonnee van het Nederlandse merk Secrid.

Over Secrid

In 1997 maakte contant geld plaats voor betaalkaarten. In dat jaar maakten zij dan ook de eerste wallet. Een decenium later was de lederen industrie bijna verdwenen naar lagelonenlanden. In 2009 bracht het Nederlandse merk Secrid de lederen industrie eigenhandig terug naar Nederland! Inmiddels bestaat het team van Secrid uit 100 medewerkers en beschikken zij zelfs over een eigen brandstore in Rotterdam.

Perfect formaat

Eerder in dit artikel hebben we het al even benoemd. Die irritante grote portemonnee is met de komst van de Secrid wallet verleden tijd. Het pocketsize formaat maakt de portemonnee ideaal voor mannen die een hekel hebben aan volle broekzakken. Nooit meer volle broekzakken en toch alles meenemen wat je nodig hebt tijdens een avondje stappen. De portemonnee is dankzij haar design ook een gewild item om gebruikt te worden bij zakelijke aangelegenheden.

Collecties

Een kleine cardhouder biedt plaats aan 6 betaalpassen. In de meeste gevallen is dat genoeg. Is dat niet voldoende? Dan kan je kiezen voor een dubbele cardhouder welke plaats biedt aan 12 betaalpassen. Wil je naast betaalkaarten ook bankbiljetten, visitekaartjes en bonnetjes netjes opbergen? Dan kies je voor de trendy Miniwallet van Secrid. Deze Miniwallet is ook beschikbaar met een dubbele cardhouder en biedt plaats aan 12 betaalpassen.

Diverse kleuren en stijlen

De Secrid wallet is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Van een zwarte cardhouder van aluminium tot aan een lederen Mini Wallet. Kies de kleur die het beste bij jou past. Ga voor een matte lederen look of kies voor de Bright collectie.

Verkooppunten

De Secrid wallet is aan te schaffen bij verschillende verkooppunten. Bijvoorbeeld in diverse mode- en kledingzaken. Maar ook in grote ketens als de Bijenkorf verkopen de wallets van Secrid. Door op de voorgaande link te klikken kan je op de website van Secrid snel en gemakkelijk op zoek gaan naar een verkooppunt bij jou in de buurt. Kan je het geduld opbrengen om even te wachten op je bestelling? Dan kan je de Secrid Wallet ook aanschaffen op de website van het merk zelf.

Geef een reactie