LifestyleTipsvrouwen

Meer tijd met je vrienden doorbrengen doe je zo

Meer tijd met je vrienden doorbrengen doe je zo

Tijdgebrek is een veelgehoord probleem tegenwoordig. Steeds meer mensen bezwijken onder de druk van een veeleisende carrière, een druk gezinsleven en proberen ondertussen ook nog een privé leven in stand te houden. Hoe je al deze ballen in de lucht moet houden? Het lijkt af en toe haast onmogelijk! Gelukkig kunnen wij jou geruststellen. Je hoeft je vrienden niet te vergeten omdat je agenda te vol is. In dit artikel geven we enkele tips om meer tijd met je vrienden door te brengen. Of dit nu met een high tea in Rotterdam is of paintballen in Amsterdam. Alles is mogelijk, zolang je maar plezier beleeft en het contact opzoekt.

 Leg de agenda’s eens naast elkaar

Vaak wordt contact met vrienden vermeden omdat er simpelweg geen tijd is. Maar is dit ook wel echt zo? Trek eens wat tijd uit om de agenda’s naast elkaar te leggen. Maak eventueel een groepsapp aan om samen te overleggen. Zo kan iedereen mogelijke datums doorgeven en kunnen jullie zo samen een beslissing maken. Al staat de afspraak pas over twee maanden, hij is dan wel alvast gemaakt. In de tussentijd kunnen jullie met veel plezier naar deze afspraak toeleven.

Pas nadat de datum is vastgesteld kunnen jullie gaan brainstormen over de mogelijke activiteiten. Vaak maakt het niet eens uit wat jullie gaan doen. Al blijf je simpelweg lekker thuis op de bank. Het weerzien met je vrienden is vaak al genoeg voor een fijne dag of avond! Leg daarom niet teveel eisen bij jezelf, maar hou het simpel.

plan afspraken

Stap uit je comfortzone

Hebben jullie eindelijk een afspraak gepland en is het nu de grote vraag wat je gaat doen? Stap dan eens uit je comfortzone en doe iets wat je normaal nooit doet. Beleef bijvoorbeeld een geweldige high tea in Den Haag. Dit is de ultieme gelegenheid om lekker bij te kletsen en ook nog eens te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Soms is het zelfs mogelijk om een speciaal thema eraan vast te plakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Arabische of Griekse high tea? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je toe aan wat uitdaging en wil je het groepsgevoel benadrukken? Ben je nieuwsgierig hoe goed jouw vriendengroep op elkaar afgestemd zijn? Breng dan een bezoekje aan een Escape Room. Dit is en blijft een zeer populaire locatie voor feestjes en uitjes. Hierbij kan je elkaar uitdagen, ontdekken wie de brein van het groep is en wie er meedoen met de rest. Een geweldige manier om elkaar nóg beter te leren kennen en veel plezier te beleven.

Of je nu kiest voor een high tea, een gezellig avondje op de bank of een spannend bezoek aan een Escape Room, feit blijft dat je eindelijk weer je dierbare vrienden terugziet en dat moet een fijne herinnering zijn. Deze activiteiten om te ondernemen met vrienden zijn uiteraard enkel voorbeelden. Bedenk goed wat bij jouw vriendengroep past en of jullie graag praten of juist actief bezig zijn. Op basis van die informatie weet je zeker welke locatie het meest geschikt is!

 

 

Geef een reactie