LifestylemannenTips

4 leuke activiteiten om te ondernemen met je vrienden

activiteiten vrienden

Ben je van plan een leuke dag (of meer) te plannen met je vrienden? Zorg dan voor een leuke activiteit! Dit is zo makkelijk nog niet want je kunt zowel iets actiefs doen of genieten van een bierproeverij, kies dus altijd iets in overleg! In onderstaand artikel zijn enkele leuke activiteiten beschreven om ideeën op te doen.

1. Huur een (zeil)boot

Als het mooie weer Nederland weer nadert, is het ideaal om een lekker dagje te varen met je vrienden. Door middel van boot verhuur kunnen jullie een lekker dagje vertoeven op het water, onder het genot van een hapje en een drankje. Huur gezamenlijk een mooie zeilboot of een jacht. Dit is natuurlijk het leukst wanneer je er prachtig weer bij hebt – iets dat in Nederland soms nog lastig te voorspellen is. Ook een erg leuke activiteit voor een stel!

2. Escape room

Een escape room was en blijft razend populair. Dit is een activiteit waarbij jij je vrienden kunt uitdagen en kunt ontdekken wie het ware brein van de vriendengroep is. Dit spel is interactief, vereist samenwerking, brengt spanning met zich mee en is geschikt voor alle leeftijden (mits het een horror escape room of dergelijke betreft). De escape room is een kamer waarin mensen worden opgesloten en door middel van puzzels, raadsels en aanwijzingen een weg naar buiten moeten zien te vinden. Meestal krijg je een uur de tijd om alle raadsels en codes op te lossen en door middel van goede samenwerking de escape room binnen de tijd te verlaten.

3. Wipe out baan

Op diverse plekken in Nederland zijn er stormbanen beschikbaar waarbij je vaak 2-4 uur de tijd krijgt om hem af te leggen. Een echte wipe out baan is natuurlijk nog veel leuker! De versie, zoals je die op tv ziet is er namelijk ook voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en dergelijke. Kijk eens rond wat de mogelijkheden in jullie buurt zijn en geniet van een heerlijk sportief dagje met veel humor. Daag elkaar uit, organiseer een leuke prijs voor de winnaar en sluit de dag af met een barbecue!

4. Karten

Tot slot is karten altijd een goed idee! Voor zowel mannen als vrouwen binnen de vriendengroep is dit een leuke activiteit. Zoek een leuke kartbaan uit in de buurt en laat zien wie de snelste van de groep is! Kartbanen zijn zeer verschillend in zowel grootte, de soort baan en mogelijkheden voor een groep. Informeer dus goed en reserveer een leuke kartbaan met je vrienden!

Wanneer je een leuke activiteit wilt ondernemen met vrienden is het belangrijk om rond te vragen wat men zoal leuk vindt om te doen. Kom samen tot een beslissing en maak er een leuke dag van! Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om een lekker weekendje weg te gaan en daar diverse activiteiten uitvoeren!

Geef een reactie