Huis en tuinTips

Luxe toevoegen aan je woning; hoe doe je dat

Luxe toevoegen aan je woning hoe doe je dat

Het is niet nodig om een groot huis te hebben om luxe te leven. Ook heb je geen groot budget nodig om je huis te veranderen in een plek vol luxe. Het is mogelijk om op een betaalbare manier luxe toe te voegen aan je huis. We delen graag onze tips om je te inspireren. Met de juiste dosis creativiteit kom je een heel eind. 

Het juiste aantal: Drie 

In het interieur is het goed om overal drie van te gebruiken. Het helpt om een wow factor te krijgen. Het is niet moeilijk om dit effect te krijgen. Maak bijvoorbeeld een grote print in een printshop en snijd het in drie delen. Doe het in een paar lijsten en je hebt een mooie drieluik. Het is eens wat anders. 

Meer kussens in huis

Wanneer je naar de video’s kijkt van grote en luxe huizen van bekende mensen dan zie je vaak volop kussens. In de slaapkamer is het bed bedolven onder de kussens. Vraag vaak je je af of ze er ook echt slapen. Ook bij de banken is dit het geval. Het is goed om hiernaar te kijken. Speel met de kleuren, de prints en de formaten. Meer kussens in huis

Meer spiegels in huis

Een spiegel zorgt voor een ruimtelijk effect. De woning lijkt groter. Door de juiste spiegels te kiezen worden de muren mooier en krijgt het huis een klassieke look.  

Het juiste licht in huis

De verlichting kan veel maken of breken in een woning. Zorg voor accentverlichting op de schilderijen en posters. Ook is het belangrijk om een grote bron van licht te hebben om een krant te lezen of te eten aan tafel. Daarnaast is er nog de sfeerverlichting. Met het juiste plan zal het lekker gezellig zijn in huis en voel je jezelf helemaal thuis. Het is ook mogelijk om voor slimme verlichting te kiezen. HIermee kun je de lampen vele verschillende kleuren geven. Bijkomend voordeel is dat ze ook op afstand te bedienen zijn. 

Een mooie tuin 

Natuurlijk mogen we de tuin niet vergeten. Het is mogelijk om een veranda te plaatsen of een tuinhuisje. Het tuinhuisje kan als extra woonkamer dienen. Op Tuinhoutdiscount.nl is het mogelijk om hier volop inspiratie voor op te doen. Het veranderen van de tuin hoeft trouwens nog niet eens zo duur te zijn als je denkt. 

Een mooie tuin 

De kleuren en gordijnen in huis

Wanneer je een luxe uitstraling in huis wilt krijgen is het goed om te kijken naar de mogelijkheden. Op Findeo.nl hebben we een aantal goede tips gevonden. Zo is het goed om een moodboard te maken met kleuren en foto’s van hoe het eruit kan komen te zien.  

Geef een reactie