Huis en tuinTechnologieTips

Slimme apparaten die je kunnen helpen bij de beveiliging van je huis

Slimme apparaten die je kunnen helpen bij de beveiliging van je huis

Slimme apparaten in huis kunnen je helpen om alles gemakkelijker te bedienen. Het is ideaal om vanaf de smartphone de lampen aan en uit te kunnen doen. Er zijn echter nog veel meer slimme apparaten. Wat dacht je van een slimme thermostaat die zich helemaal afstemt op jouw programma. Het is zelfs mogelijk om “domme” apparaten met een slimme schakelaar “slim” te maken. Ook dragen ze sterk bij om de woning veiliger te maken. Benieuwd hoe ook jij aan slag kunt met een slim huis? Neem dan eens een kijkje op SmartBright.nl.

Een veiliger huis met slimme lampen

Wanneer je de beste slimme verlichting in huis hebt kunnen ze volgens een patroon aangaan gedurende week en in het weekend. Ze gaan niet iedere dag op hetzelfde tijdstip aan waardoor het er natuurlijk uitziet. Inbrekers zullen altijd denken dat je er bent. Het is ook als je thuis bent trouwens handig om de lampen automatisch aan te gaan. 

Een veiliger huis met slimme lampen

Slimme lampen en een slimme IP camera

Tegenwoordig kunnen slimme camera’s ook de gezichten herkennen van de mensen. Wanneer het gaat om iemand die bekend is zullen de lampen normaal aangaan. Wanneer het echter om een onbekend gezicht gaat dan gaan de lampen op volle sterkte aan. Het is ideaal om zo ongewenste personen af te schrikken. Het zal zorgen voor meer veiligheid in huis. 

Slimme lampen en een slimme IP camera

Slimme Led verlichting 

Het is goed om slimme Led verlichting te gebruiken in huis. Het kan om meerdere redenen interessant zijn. Zo kan het de donkere hoeken van de woning en ook buiten verlichten. In huis kan het met sfeerverlichting gebeuren. Het is ook mogelijk om te kiezen voor Led strips. Ze zijn eenvoudig via een app te bedienen. Ook zijn er varianten met een motion sensor. Daarnaast zijn er ook de Led lichtpanelen. Ze bieden veel licht en zijn gemakkelijk te koppelen om ze via de smartphone te bedienen. Voor bedrijven zijn de Led armaturen ook handig. Het maakt het mogelijk om de slimme armaturen per afdeling uit te zetten. Het is energiebesparende! 

Slim in meerdere opzichten 

De slimme (Led) verlichting is niet alleen handig voor het bedienen van de lamp, maar ook voor tal van andere opties. Zeker wanneer het te koppelen is aan andere slimme apparaten is het nog meer een aanwinst. Naast het gebruiksgemak en de eenvoud om de verlichting via een app te bedienen is het ook een hulpmiddel voor meer veiligheid. 

Geef een reactie