algemeen

Allround-oplossingen voor jouw bedrijfsautomatisering

Allround-oplossingen voor jouw bedrijfsautomatisering

In hoeverre is jouw bedrijf geautomatiseerd? Voor een vlotte bedrijfsvoering is bedrijfsautomatisering een must. Je wilt beschikken over snel internet, voldoende opslagruimte en dat moet ook beveiligd zijn. Ieder bedrijf heeft andere behoeften. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden als het gaat om bedrijfsautomatisering. Zo zijn er oplossingen op het gebied van hardware en software, security, werken in de cloud en telefonie. En als je je ICT-omgeving goed ingericht hebt, wil je het ook zo houden. Onderhoud en ondersteuning van de automatiseringsoplossingen ontzorgen uw bedrijfsvoering.

VoiP-telefonie: modern en gestroomlijnd

Voice over IP is niets anders telefoneren via internet. De functionaliteit ervan is de investering meer dan waard. Bij hosted Voip wordt je bestaande internetverbinding gebruikt als telefoonverbinding. Vanuit een online portaal is je hele telefonieomgeving toegankelijk. Hierbij is het wel belangrijk dat je snel en stabiel internet hebt. Gebruikers kunnen via het bedrijfsnetwerk ieder vast en mobiel toestel in de centrale bellen. Je kunt eenvoudig doorschakelen naar collega’s. Naast bellen met de vaste lijn is met behulp van een bijpassende app ook je mobiel geschikt voor VoiP. Dit zorgt voor nog meer flexibiliteit.

Werken in de cloud

Bij werken in de cloud worden je data op een externe cloudserver opgeslagen. In dit snel veranderende digitale tijdperk is werken in de cloud inmiddels bij veel bedrijven al de normale gang van zaken. Er zitten veel voordelen aan. Doordat jouw data in een datacenter zijn opgeslagen, heb je altijd de zekerheid dat je een veilige back-up van je gegevens hebt. Je betaalt alleen voor het aantal gebruikers dat ook daadwerkelijk in de cloud zit. Hier heb je passende abonnementsvormen voor, die je gemakkelijk aan kan passen als de situatie daar om vraagt. En waar ook ter wereld heb je toegang tot jouw data en documenten, mits er een internetverbinding is.

ICT-oplossingen voor ieder bedrijfsproces en ieder bedrijf

VoIp-telefonie en werken in de cloud zijn niet de enige automatiseringopties. Voor ieder bedrijf is er een oplossing op maat als het gaat om automatisering. Ook op het gebied van hardware of software zijn er diverse oplossingen die op jouw situatie aan te passen zijn. Zo heeft een transportbedrijf weer hele andere wensen dan een een horecazaak. En ook de wensen van een webdesign bedrijf en een accountantskantoor zullen variëren. In welke branche je ook actief bent, er is altijd een passendeoplossing voor je automatiseringsvraagstuk.

JDS ontzorgt je

Door bedrijfsprocessen te laten automatiseren ervaar jij als ondernemer rust, zodat jij je volledig kan focussen op je core-business. JDS bedrijfsautomatisering bv ondersteunt en ontzorgt je hierbij volledig, zowel op het gebied van voorlichting, installatie en onderhoud.  Door het aanbieden van meerdere ict-automatiseringsdiensten is JDS een partij die altijd tot een voor jou werkende oplossing komt.

Geef een reactie