LifestylemannenTipsvrouwen

Droomvakantie naar Bali?

droomvakantie naar Bali

De een na de andere persoon in je omgeving hoor je op vakantie gaan naar het eiland Bali. Is dit eiland werkelijk zo’n paradijs als hoe erover wordt gepraat? De verhalen kunnen nog weleens verschillen. Zo zijn er ook mensen die het er erg druk vinden en hogere verwachtingen hadden voordat ze er op vakantie gingen. Wij zetten het voor je op een rij.

Argumenten om Bali te bezoeken

Een van de grootste redenen om naar Bali te gaan dat zijn de vele tempels en de bijzondere hindoeïstische cultuur. Doe een zoekopdracht naar de tempels van Bali en je vindt tal van prachtige plekken. Een aantal die je er er tegenkomt zijn o.a. de Uluwatu tempel, de Tanah Lot of de Tirta Empul tempel. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, maar wij vonden deze website met een overzicht van alle mooiste tempels op Bali.

Naast de tempels heeft het eiland ook een geweldig klimaat. Hoewel het regenseizoen wat minder prettig is, is het er de rest van het jaar altijd erg warm en met de schitterende stranden is dat heerlijk genieten. Echter hebben we in Europa en veel andere plekken op de wereld ook prachtige stranden. Wat Bali dan weer bijzonder maakt is dat er veel stranden zijn die heel geschikt zijn om een surfplank te huren en lekker te gaan surfen. Daarnaast zijn de stranden in het toeristische gebied ontzettend gezellig met mooie barretjes. Denk aan Seminyak Beach of Echo Beach in Canggu.

Bovendien is het Indonesische eten al een reden op zich om naar Bali te gaan. Op tal van locaties geniet je van de lekkerste gerechten voor een zeer voordelige prijs. Doe absoluut niet te zuinig aan en ga meerdere keren per dag uiteten om er maximaal van te genieten. Nog een tip is om van tevoren alvast wat onderzoek te doen naar de gerechten, zodat je weet wat er allemaal op de menukaart staat.

Hoe je het wendt of keert, Bali ligt niet bepaald om de hoek. Weet jij exact wat je van een vakantie verwacht? Lig jij bijvoorbeeld het liefste de hele vakantie aan het strand, wil je uitgaan of ga je voor culinaire hoogstandjes tijdens je vakantie? Wij kwamen ook deze website tegen die alle informatie geeft over de vakanties in Europa.

Geef een reactie