Auto&vervoermannenTips

Het belang van een goed scooterslot

goed scooterslot

Je wordt gebeld door een maatje van je om even af te spreken bij hem thuis. Je komt bij hem aan en zet je scooter tegen het hek aan. Hierna praten jullie een aantal uurtjes gezellig bij en maak je na een tijdje aanstalten om weer weg te gaan. Tot je verbazing merk je dat je scooter niet meer tegen het hek aan staat! Je kijkt in de straat of hij wellicht verplaatst is, maar je ziet hem nergens staan. Wellicht moest de scooter toch worden vastgezet met behulp van een scooterslot…

Een scooterslot is ontzettend belangrijk omdat het er voor zorgt dat de kans dat je scooter wordt gestolen heel erg verkleint! Een scooterslot is verkrijgbaar in verschillende soorten vormen en maten, maar ook in verschillende (beveiligings)categorieën. Zo worden de sloten in Nederland aangegeven door middel van een ART classificatie. ART 1 is de laagste waardering en ART 5 het hoogste. Het is daarom van belang een goed passend scooterslot te hebben als je je scooter ergens neer zet, ook al is het maar voor een paar minuten.

K-parts

Een van de grotere spelers op het gebied van materialen en onderdelen voor je brom- en snorfiets en scooter is K-Parts! Dankzij hun eigen magazijn zijn veel artikelen op voorraad en worden hieruit naar je verzonden. De website wordt vrijwel elke dag bijgewerkt met de nieuwste onderdelen en accessoires. Door zelf je onderdelen te kopen bespaar je geld, en kan je zelf je scooter repareren! Kies daarom voor K-Parts voor al je onderdelen en natuurlijk je scooterslot!

Geef een reactie