GadgetsmannenTechnologieTips

Lenovo laptop kopen: zo kies je de juiste laptop

lenovo laptop kopen

Waar zouden we zijn zonder de gemakken van de digitale wereld? De computer gebruiken we tegenwoordig allang niet meer alleen voor het werk, maar ook voor het spelen van games en contact leggen met oude bekenden via social media. Het is dan ook niet zo vreemd dat de vraag naar de laptop enorm stijgt. In vrijwel elk huishouden vinden we wel een exemplaar. De laptop kent dan ook talloze voordelen ten opzichte van de traditionele computer. Zo ben je veel mobieler en kan je de laptop zelfs onderweg gebruiken. Bovendien is hij compacter zodat hij gemakkelijk mee te nemen is. Maar hoe kies je de juiste laptop? Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit. Een laptop is immers niet zomaar een aankoop en het zou zonde zijn als het later tegenvalt en ja alsnog een nieuw exemplaar moet aanschaffen. Wij raden dan ook aan om voor de bekendere en kwalitatievere merken te gaan. Een welbekend merk in Nederland is Lenovo. De laptops van Lenovo staan niet alleen bekend om hun diversiteit, maar ook om hun goede bouwkwaliteit. Dit merk kent enorm veel diverse modellen. Hierdoor is het soms lastig om door de bomen het bos nog te zien. In dit artikel vertellen we kort wat over de verschillende lijnen van Lenovo en helpen we jou bij het kiezen van de juiste laptop.

Lenovo laptop

Lenovo Yoga Book

Laten we eerst starten met de bijzondere varianten uit de Lenovo lijn. Zo is de Lenovo Yogo Book bijzonder in elk opzicht. Het is een bijzondere combinatie tussen een laptop, kladblok, tekenschrift en tablet wat dit product zo enorm populair maakt. Door de multifunctionele opties van de Lenovo Yogo Book kan je hem voor vrijwel elke situatie inzetten. Wil je even snel wat opschrijven of aantekeningen maken? Geen probleem! Ben je in de mood voor het maken van kunst? Gebruik dan de Lenovo Yoga Book als tekentablet.  Uiteraard beschikt de Lenovo Yoga Book ook over de traditionele opties van een laptop. Dit product uit de Lenovo lijn is uitstekend geschikt voor mensen die veel onderweg zijn, studenten en tekenaars.

Lenovo Yoga Book

Lenovo Legion

Ben je een ervaren gamer en al tijden opzoek naar de perfecte laptop? Dan zijn de Lenovo Legion laptops een perfecte keuze. Deze game laptops van Legion zijn voorzien van een 7th gen Intel Core processor en een PCIe en SSd schijf, hierdoor is het laden en spelen van games geen enkel probleem meer. Met deze game laptops ben je er zeker van dat je niet meer gehinderd wordt door het vastlopen van je laptop of andere ongemakken tijdens intensief gamen. Bovendien beschikt de laptop ook nog eens over een compact formaat, waardoor deze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is.

Lenovo Legion

Lenovo IdeaPad 100, 300 en 500 serie

Voor de mensen die een laptop enkel zouden gebruiken voor simpele dingen zoals mailen of tekstverwerken is het vaak zonde om een geheel nieuwe laptop aan te schaffen. Dat is immers een flinke uitgave. Lenovo speelt hier enorm slim op in doormiddel van de Lenovo IdeaPad 100, 300 en 500 serie. Deze laptops beschikken niet over enorm veel geheugen of hippe gadgets, maar zijn compact en kunnen erg efficiënt zijn om mee te werken. Bovendien komen deze laptops met een fijn prijskaartje, waardoor het nog betaalbaar blijft om voor een laptop te kiezen. Zeker als je niet vaak gebruik maakt van een laptop of deze enkel gebruikt voor de kleine dingen is deze lijn van Lenovo een aanrader.

 

Geef een reactie