KledingmannenTips

Een poloshirt kopen, waar moet je op letten?

gant kleding paars

Het is weer bijna zomer en je weet wat dat betekent! Niet alleen dagenlang genieten van de zon, vrije tijd en een heerlijk drankje op zijn tijd. Maar ook de zomeroutfits kunnen weer uit de kast! Als het aan ons ligt is er 1 ding dat zeker niet mag ontbreken in elke zomergaderobe: de heren polo! Ondanks dat veel mannen daar ook zeker wel een exemplaar van in de kast hebben hangen, betekent dat niet dat deze ook daadwerkelijk een lievelingsitem is. Vaak ligt dit niet aan de polo zelf, maar wel aan het gebruik ervan. Wij zijn er stellig van overtuigd dat elke man een andere polo nodig heeft. Waar je op moet letten bij het aanschaffen van een polo? Wij zochten het uit!

Kwaliteit boven kwantiteit

Iedereen is wel bekend met de uitspraak: goedkoop is duurkoop. Dit geldt voor heel veel dingen, maar ook zeker voor de heren polo. Een Hugo Boss polo kopen zal bijvoorbeeld een geheel andere kwaliteit opleveren dan een non-merk heren polo. Dit merk je al als je de polo draagt. Meestal voelt het stof al heel anders aan op je lichaam en ook de pasvorm is beter. Bovendien heb je meer keuze in de verschillende pasvormen van merk polo’s. Iets wat je vaak niet ziet bij non-merk polo’s. Wij geven dan ook als tip om te kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Je kan nog zoveel goedkope polo’s in je kast hebben hangen, maar als je deze amper draagt omdat ze gewoon niet lekker zitten is dat nog zonde. Ook wil je uiteraard niet dat ze na 1 keer dragen al de vuilnisbak in kunnen. Wist je dat je heren polo’s ook gemakkelijk online kunt kopen? Gant kleding online kopen is bijvoorbeeld zeer gemakkelijk, maar ook andere merken zijn simpel bereikbaar via het web. Als je gebruik maakt van de volgende tips voor het vinden van de juiste pasvorm, weet je bovendien ook nog eens hoe je de perfecte polo in je winkelmandje klikt!

hugo boss kleding
Hugo Boss kleding
gant kleding
Gant kleding

Deze pasvorm heb jij nodig!

 

Voor het kiezen van de juiste pasvorm van ideale heren polo is het belangrijk om je figuur in acht te nemen. We beschrijven hieronder de meest voorkomende figuren en de daarbij horende pasvorm. Zo kies je gemakkelijk de perfecte en flatterende polo voor jou uit.

 

  • Lang en slank: voor lange en slanke mannen is het vaak moeilijk om de juiste polo te vinden. Door de nadruk te leggen op je taille zorg je voor een raar contrast tussen je lengte en breedte. Wij raden dan ook aan om in dit geval te kiezen voor een regular-pasvorm. Ook kunnen lichte kleuren, zoals wit, roze en lichtblauw veel doen voor jouw figuur.
  • Atletisch gebouwd: atletisch gebouwde mannen willen uiteraard pronken met hun lichaam. Dit doe je het beste met een slim-fit pasvorm. Zo komen alle vormen van je lichaam het best tot zijn recht.
  • Mannen met een buikje: als je een buikje hebt is het belangrijk om jouw kleren hier op af te stemmen, zodat dit je lichaam meer flatteert. Wij raden aan om niet gelijk voor de meest brede polo te kiezen. Breedte zorgt er enkel voor dat je er dikker uitziet dan je daadwerkelijk bent. Door te spelen met lengte kan je jezelf juist optisch slanker laten lijken. Tip: gebruik donkere kleuren om dit effect nog meer tot zijn recht te laten komen. Zwart kan inderdaad afkleden.

 

Geef een reactie