GadgetsTips

Klanten binden doe je zo

Klanten binden doe je zo

Wat is één van de moeilijkste dingen als u binnen een bedrijf werkt of eigenaar er van bent? Klanten binden. Tegenwoordig is de concurrentie heviger dan ooit en vecht iedereen om elke klant. Hoe zorgt u er nu dat u de klant behoudt? Zorg dat u laat zien dat u de klant waardeert en probeer dit zo persoonlijk mogelijk te maken. Hoe doet u dit? Geef de klant een relatiegeschenk!

Relatiegeschenken maken het persoonlijk

De klant wil zich graag speciaal voelen en als zij dit doen blijven ze hangen als klant. Relatiegeschenken helpen daarbij. Niet alleen om klanten te houden, maar ook om klanten te werven.
U kan alles laten bedrukken tegenwoordig. Van pennen en notitieboekjes tot plantenbakken en VR-brillen. Wat u ook laat bedrukken, zorg ervoor dat de klant zich aangesproken voelt. Laat hun logo bedrukken op een treffend artikel en gegarandeerd dat zij dit erg kunnen waarderen.

Het leukste is als de klant ook nog wat met het relatiegeschenk kan doen. Maak het relatiegeschenk dus een nuttig geschenk. Zitten uw klanten bijvoorbeeld veel op kantoor? Laat dan pennen, memoblokhouders, notitieboekjes of rekenmachines bedrukken met hun logo. Bevinden uw klanten zich veel buiten? Denk dan aan koeltassen, petten, paraplu’s of buitenspelletjes. Zijn kinderen uw doelgroep? Laat dan kleurpotloden, rugtasjes of speelgoed bedrukken met het logo van de school of vereniging er op.

Doen uw klanten mee met een hardloopwedstrijd voor het goede doel of een ander evenement? Dan kunt u uw klanten ook sponsoren met relatiegeschenken. Laat T-shirts of sportbroeken bedrukken met hun logo. Zelfs sokken en schoenen kunt u tegenwoordig laten bedrukken met uw gewenste artwork.

U kan natuurlijk ook origineler uit de hoek komen. Wat dacht u van plantenspeakers laten bedrukken? Of een koeltas en speaker in één? Misschien is een VR-reality bril meer wat voor u? Kortom, de keuze uit relatiegeschenken is tegenwoordig enorm. Voor ieder van uw klanten is er wel wat te vinden, waardoor zij zich persoonlijk aangesproken voelen.

pennen promotie materiaal

Waar bedruk je relatiegeschenken?

Bedrijfsmatig gezien wilt u natuurlijk kwaliteit voor een lage prijs. Zie tussen een wirwar van relatiegeschenkbureaus maar eens een goed relatiegeschenkbureau te vinden die dit beide biedt. Als wij u dan een bureau mogen aanbevelen dan raden wij BudgetGift aan. BudgetGift is al meer dan 20 jaar specialist in relatiegeschenken. Naast dat zij kwaliteit leveren tegenover een scherpe prijs, zijn ze ook nog eens heel klantvriendelijk en denken ze graag met u mee. Wij zijn nog nooit zo fijn geholpen.

Geef een reactie