Kleding

Spullen laten bedrukken? Hier moet je op letten!

Spullen laten bedrukken? Hier moet je op letten!

Er zijn ontzettend veel situaties waarvoor je misschien overweegt om spulletjes te laten bedrukken. Toch zijn er daarbij ook een aantal zaken waar je goed op moet letten. Het is namelijk belangrijk dat je rekening houdt met een langere levertijd en ook het type bedrukking heeft nog wat voeten in de aarde. Lees gauw verder en kom er achter waar je allemaal op moet letten wanneer je spullen laat bedrukken!

Denk eerst na over hetgeen je wil laten bedrukken

Er zijn nu zo veel verschillende producten die je kunt laten bedrukken, dat je echt niet persé hoeft te kiezen voor een T shirt bedrukken. Je kunt namelijk ook armbanden bedrukken of bijna ieder ander soort draagbaar product zoals truien, keycords en petjes. Een standaard t shirt is dus niet je enige keuze. Denk goed na over het doel van het bedrukte product. Ga je op een zonnige vakantie, dan zou een petje bijvoorbeeld een goed idee kunnen zijn omdat men daarmee dan meteen hun hoofd kan beschermen tegen de zon. Bij een wintersport is een trui juist weer een goede optie, omdat het daar natuurlijk koud is. Op die manier weet je zeker dat iedereen blij zal zijn met het bedrukte item!

Kies een geschikte bedrukkingstechniek en laat je hierin uitgebreid adviseren

Sommige bedrukkingstechnieken zien er beter uit dan anderen. Bovendien kunnen bepaalde technieken ervoor zorgen dat de bedrukking veel beter blijft zitten wanneer het kledingstuk bijvoorbeeld regelmatig in de was moet. Aan de andere kant kan dat juist overbodig zijn indien je weet dat het kledingstuk maar één of twee keer gedragen wordt. Al deze zaken spelen mee. Laat je dus door degene die jouw voorwerpen bedrukt goed adviseren. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je nodig hebt!

Zorg dat je tijdig je bestelling plaatst

Wanneer je voor een bepaald moment de bedrukte voorwerpen nodig hebt is het handig om deze ruim op tijd te bestellen. Omdat jouw producten niet meteen naar je opgestuurd kunnen worden, maar eerst nog worden bedrukt, gaat er namelijk wat extra tijd overheen voordat je ze thuis afgeleverd krijgt. Om ervoor te zorgen dat je ze niet te laat krijgt kun je dus maar beter ruim op tijd bestellen!

Waarvoor laat jij spullen bedrukken?

Een vrijgezellenfeest of juist een vriendenweekend? De mogelijkheden zijn eindeloos! Maak je eigen ontwerp en laat iets moois bedrukken. Veel plezier!

Geef een reactie