LifestyleTips

Het leukste paasuitje voor de hele familie!

paasuitje familie

Zoek je nog een leuk familie-uitje voor Pasen? Wil je iedereen een gezellige tijd laten beleven? Dan is  bowlen en plategrillen het familieuitje dat je zoekt. Daag nichtjes, neefjes, broers, zussen, ouders, opa’s en oma’s uit tot een vriendelijk wedstrijdje bowlen. In de levendige sfeer van licht-, geluid- en video-effecten ontstaat al snel een feestelijke stemming. Dat wordt lachen, ontspannen, bewegen. Daarna is het tijd voor een afsluitend feestje: onbeperkt grillen in het gezellige grill-restaurant.

Complete beleving

Met Pasen trek je er op uit.  Een dagje naar Noordwijkerhout is dan wat je doet. Hier heb je alles bij de hand voor een compleet dagje uit. Met mooi weer kun je naar naar Noordwijk aan Zee. Lekker slenteren op de boulevard of ga voor een strandwandeling. Frisbeeën en powerkiten behoren ook tot de mogelijkheden. De heerlijke dag aan het strand eindigt bij All American Bowling. Het bowlingcentrum trekt bezoekers uit de verre omgeving met een veelzijdig aanbod van geweldige arrangementen. Ook voor Pasen zijn er al veel reserveringen binnen. Speciaal voor dit gezellige lentefeest stelde de bowling uit Noordwijkerhout een geweldig bowling arrangement samen. Dit arrangement bestaat uit:

  • een uur Magic Bowling;
  • twee uur plategrillen;
  • saladebar;

Voor volwassenen bedraagt dit complete familiefeest slechts 39,50 en voor kinderen 21,50. Voor een extra uur bowlen betaal je het gereduceerde tarief van € 32,50. Het bowlen vindt per uur plaats, tussen 15.00 en 19.00 uur, met aansluitend het grillen.

Heerlijk uit eten

Bij Pasen hoort natuurlijk lekker en gezellig eten. Precies de reden om naar dit sfeervolle partycentrum te komen. Want wat is er nu leuker dan je eigen eten uitkiezen en grillen? Het menu met diverse gerechten is geschikt voor iedereen. Bestel de gemarineerde Angus Burger, Argentijnse steak, varkenshaas, kalkoenfilet of het procureurlapje. Ben je een visliefhebber, kies dan voor de verse zalm of gemarineerde gamba’s. Dit paasdiner bestaat tevens uit frietjes, champignons, uienringen en paprika. Het geheel wordt geserveerd met verse broodjes, kruidenboter, knoflooksaus, cocktailsaus, mayonaise, satésaus en pepersaus. Maar pas op: hou wat ruimte over voor de desserts: heerlijk ijs en fruit, feestelijk versierd met slagroom, warme kersen en chocolade. Heb je dieetwensen? Geef het dan bij ons aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Baan paas Grillparty

Familieuitje plannen?

All American Bowling is het bowlingcentrum voor onder andere een familieuitje, bedrijfsuitje en kinderfeestje op maat. Wij helpen je graag met het plannen van je feestje. Hierbij houden we rekening met je wensen en budget. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld via het contactformulier. Of stuur ons een mailtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Geef een reactie