mannenTips

Mannen uitjes

Mannen uitjes

Mannen worden blij van heel veel verschillende dingen. Misschien komen bier, voetballen en autoracen als eerste in je op, maar er is meer, veel meer. Ga online op zoek naar uitstapjes en je zult zien dat er voor elke interesse wel iets te vinden is. Een mannenuitstapje verloopt totaal anders dan een vrouwenuitstapje. De keuze, wat gaan we doen zal anders zijn, maar ook de voorbereidingen en de dag van het uitstapje zelf zal een andere sfeer geven dan bij een groep vrouwen of een mix van mannen en vrouwen. Vooral bij bedrijfsuitjes zie je dat heel duidelijk. In een bedrijf met uitsluitend mannen is een uitstapje met de partners erbij een geheel ander uitstapje dan dat de collega’s met elkaar op stap gaan. Daarom ook is de ruime keuze aan uitstapjes erg prettig. De organisator of organisatoren houden (als het goed is) rekening met de samenstelling van de groep.

Op zoek naar mannenuitjes?

Ga jij een mannenuitje organiseren, alleen of samen, dan neem je voldoende tijd dit voor te bereiden. Je wilt er een leuke dag of avond van maken. Een dag die voor iedereen geslaagd is. Ken je de mannen waarvoor jij een mannenuitje gaat regelen, dan kun je rekening houden met de interesses. Je dient echter ook je budget te kennen. Wat mag/kan er besteed worden aan het mannenuitje? Een datum kiezen is vaak ook een probleem. Wanneer kunnen de meeste mannen deelnemen. Voor dit laatste kun je twee data doorgeven en mensen laten inschrijven, zodat je enig houvast hebt. Is er bij je in de buurt een leuk mannenuitje te organiseren, dan kun je daarvoor kiezen. Wonen alle mannen in de buurt, dan is vervoer geen probleem, zo niet dan kun je naast het mannenuitje ook het vervoer regelen (als dat het budget niet overschrijdt). Moeten er grote afstanden worden overbrugd dan is een bus regelen de moeite waard, vraag eventueel een eigen bijdrage (zelf reizen kost ook geld!). Al met al heb je genoeg te bedenken, te overwegen en te regelen. Misschien kan informatie online je helpen?

Vaak gekozen mannenuitjes

Een greep uit vaak gekozen mannenuitjes:

  • Bezoek aan bierbrouwerij
  • Bezoek aan een casino
  • Dagje Amsterdam
  • Sportdag
  • Dagje forelvissen
  • Een slipcursus
  • Karten
  • Paintball
  • Quadrijden
  • Diverse workshops, trendy is nu de barbecue workshop

En vul de rij maar aan…. . Als organisator doe jij je best om het iedereen naar zijn zin te maken. Je kunt een paar uitjes eruit lichten en de keuze bij de deelnemers leggen, meeste stemmen gelden! Ken ook je budget goed, want dit een belangrijke factor. Een groot budget hoeft echter niet betekenen dat een uitje zeker zal slagen, ook met minder kun je een leuke dag organiseren. De mannen maken de dag zelf tot een succes, jij als organisator schept alleen maar de voorwaarden. Een gezellig samenzijn na het uitje met een drankje en een hapje is heel belangrijk om de dag goed af te sluiten.

Geef een reactie