zakelijk

Flexibel werken? Neem een thuiskantoor!

Flexibel werken? Neem een thuiskantoor!

Hoef jij voor je werk niet elk beschikbaar uur op kantoor aanwezig te zijn? Dan is het fijn om af en toe je werk ook vanaf thuis uit te voeren. Om dit succesvol te doen, is het belangrijk dat je een goed thuiskantoor hebt. In deze blog vertellen we je hier alles over!

Wat is een thuiskantoor?

De naam geeft het eigenlijk grotendeels al weg: een thuiskantoor is een werkruimte die jij thuis hebt geïnstalleerd. Wij vinden dit daadwerkelijk wat anders dan een simpel bureau: een thuiskantoor is namelijk een volledige ruimte die is ingericht op jouw wensen qua werk. Natuurlijk is een bureau hier onderdeel van, maar een goede computer, een natuurlijke lichtinval en andere belangrijke kantoorelementen zijn ook aanwezig. Je thuiskantoor is écht jouw kantoor: het liefst zorg je ervoor dat niemand anders hier gebruik van maakt.

Budget voor een thuiskantoor

Veel mensen vinden de investering in een thuiskantoor geen goede investering, omdat ze dit te veel kosten oplevert. Op zich is dit geen gekke gedachte: om vlekkeloos te kunnen werken, moet goed materiaal beschikbaar zijn. Dit kost niet niks, maar in principe hoef je dit ook niet zelf te betalen. Als werkgever is het namelijk slim om ook in de thuiskantoren van je personeel te investeren. Je zorgt hier namelijk voor een betere werkefficiëntie. Thuiswerken hoort er vandaag de dag eenmaal bij, dus dit moet gericht uitgevoerd kunnen worden, met de daarbij behorende materialen.

Kantoorinrichting thuis

Wanneer we praten over kantoorinrichting, denken veel mensen aan grote kantoorpanden van meerdere verdiepingen, maar dit hoeft echt niet per sé het geval te zijn. Een projectinrichter als Kato weet precies hoe projecten inrichten succesvol wordt uitgevoerd: een thuiskantoor is voor ze dus ook geen enkel probleem. Als jij je wilt richten op de efficiëntie van je personeel, is het dus ook niet verkeerd om in zee te gaan met een specialist als Kato, omdat zij voor je werknemers het perfecte thuiskantoor realiseren, met daarin alles wat er nodig is om succesvol te werk kunnen gaan. 

Als werknemer is het slim om met een specialist als Kato in zee te gaan. Zij helpen je niet alleen met de realisatie van je kantoorruimte in je pand, maar zorgen er dus ook voor dat er in de thuissituatie van je personeel een vergelijkbare ruimte beschikbaar is, in hoeverre dit mogelijk is. Neem een kijkje op de website van Kato en kom erachter wat zij voor jou betekenen kunnen!

Geef een reactie