GadgetsLifestyleTips

Leuke sinterklaascadeautjes voor het hele gezin: 3 tips

Leuke sinterklaascadeautjes voor het hele gezin 3 tips

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan! December is voor veel van ons de favoriete maand van het jaar. Een maand dat volop in het teken staat van de feestdagen. Voor de allerjongsten van ons (en stiekem ook voor veel volwassenen) is Sinterklaas natuurlijk wel favoriet. De magie, de verwachting en vooral de gezelligheid maakt dit feest zo fantastisch. Dat begint al in november wanneer de Goedheiligman in Nederland komt.

Nu is dan ook de tijd om alvast over sinterklaascadeautjes na te denken. Niet alleen voor de kleintjes, ook voor de rest van het gezin wil je iets in de zak hebben. Dit wordt echter elk jaar weer een tikkeltje moeilijker. Want voor welke cadeaus kies je? In dit artikel helpen we je graag een beetje op weg met behulp van de volgende drie tips.

1.      Sinterklaascadeaus voor haar

Op zoek naar sinterklaascadeautjes voor vrouwen? Dan is er genoeg om uit te kiezen. Toch wordt het elk jaar lastiger om iets te vinden. Daarom hier enkele tips voor wat je haar zou kunnen geven.

  • Sieraden zijn eigenlijk altijd een goede keuze. Kijk wel goed naar de sieraden die ze nu al om heeft. Als ze een ketting draagt die haar echt dierbaar is, is het zonde om een nieuwe ketting te geven. Deze wordt dan toch niet gedragen. Wil je een ring kopen? Probeer dan eens haar huidige ring stiekem op te meten, zodat je zeker weet dat je de juiste ringmaat bestelt.
  • Geef haar een leuk cadeautje voor het hele gezin cadeau. Leuk om met z’n allen bijvoorbeeld het hele jaar door naar de dierentuin of een pretpark te kunnen. Ook een gezinsabonnement voor de sportschool of het zwembad is een leuk idee.
  •  Fotoalbums zijn bij de meeste vrouwen favoriet. Hoe leuk is het dan om helemaal zelf een album samen te stellen? Compleet met foto’s van jullie mooie gezin.

2.      Cadeaus voor hem

Natuurlijk mag hij ook niet ontbreken als het om cadeautjes gaat. De meeste mannen zijn dol op dingen die ze met z’n allen kunnen doen. Ook hierbij kun je dus denken aan gezinsabonnementen of misschien wel leuke gezelschapsspellen die je samen kunt doen. Heeft hij een spelcomputer? Dan is een spel hierop natuurlijk ook een onwijs leuke keuze.

3.      Doe met het hele gezin iets voor een ander

Wil je eens iets anders dan de voorgaande jaren? Zeker nu je kinderen al wat ouder worden? Dan is het ook leuk om voor Sinterklaas juist samen iets te ondernemen voor anderen. Leg je kinderen uit dat het voor jullie misschien vanzelfsprekend is om elk jaar een zak met cadeaus te ontvangen, maar dat dit bij veel gezinnen financieel tegenwoordig niet mogelijk is. Hoe mooi is het dan om samen kleding en speelgoed te doneren en rond te brengen.

Geef een reactie