Tipsvrouwen

Een diamanten ring: een commitment

Een diamanten ring een commitment.v1

Of het nu een diamanten ring is voor een aanstaande verloofde, of je jezelf wilt verwennen. Eén ding is zeker. Een ring met diamant is een bewuste keuze; een commitment voor het leven. De hardste van alle edelstenen is een steen die een leven lang, en langer zelfs, meegaat. En zéker een diamant van goede kwaliteit.

Diamanten ring van DiamondsByMe

DiamondsByMe werkt met verschillende kwaliteiten diamant, te beginnen met de prima kwaliteit SI tot aan de topkwaliteit van VVS.
SI staat voor small inclusions of insluitsels. Insluitsels zijn kleine imperfecties. Hoe minder insluitsels hoe zuiverder de diamant, en hoe stralender de steen.

VVS staat dan ook very very small inclusions. Deze zijn met het blote oog niet zichtbaar. Wat je krijgt is dan ook een prachtig stralende diamant. Kies je bij DiamondsByMe voor een ring met diamant van 0,3 karaat of groter, dan ontvang je bij je ring een GIA certificaat. Hierop staat de informatie van de diamant. Je bent hiermee verzekerd van een goede kwaliteit steen.

Keuzes keuzes

Wanneer je eenmaal besloten hebt een diamanten ring te kopen, dan is vervolgens de vraag wat voor een model je kiest. Kies je voor een solitaire diamanten ring, met een enkele steen? Of bijvoorbeeld voor een diamanten ring met halo?
Een solitaire ring is een klassieke keuze. De focus ligt op de centersteen. De band wordt meestal vrij eenvoudig gehouden, puur om de steen zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Bij een solitaire diamanten ring is een grotere steen dan ook een goede keuze. Een hoge, open zetting zal de steen optimaal tot zijn recht doen komen.
Een halo ring bestaat uit een centersteen, omringd door een of meerdere rijen kleinere steentjes. Deze halo is bedoeld om de centersteen nog meer te laten stralen, als een soort lichtkrans. Door deze extra schittering krijg je een zeer opvallende ring. Vooral wanneer je met kleuren gaat spelen. Kies bijvoorbeeld eens voor een zwarte of bruine diamant als centersteen, omringd door witte diamantjes.

Welke keuze je uiteindelijk ook maakt, met een diamanten ring zit je altijd goed. Een diamant is namelijk tijdloos.

keuzes diamanten ring

Over DiamondsByMe

Online sieraden bedrijf DiamondsByMe onderscheidt zich door ambachtelijk vakwerk gecombineerd met de nieuwste technologie. Ieder model wat getoond wordt op de website kan met een paar klikken naar eigen inzicht worden aangepast. Omdat geen voorraad is aangelegd, en ieder sieraad op bestelling wordt gemaakt, kan DiamondsByMe tevens prachtig kwalitatieve sieraden leveren tegen zeer scherpe prijzen.
Zo creëer je jouw eigen unieke sieraad, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Geperfectioneerd door jou, vervaardigd door ons. De ultieme combinatie. Ontwerp jij ook je eigen unieke sieraad?

 

 

 

 

Geef een reactie