mannenTipszakelijk

Maak van 2021 een mooi jaar met een nieuwe functie bij de overheid

Maak van 2021 een mooi jaar met een nieuwe functie bij de overheid

Veel mensen grijpen het aanbreken van het nieuwe jaar aan om in hun privé- en hun professionele leven met een schone lei te beginnen. Heb jij ook een lijst met goede voornemens gemaakt om van 2021 een mooi en zinvol jaar te maken? Nu het nieuwe jaar in volle gang is, besteed jij op het moment misschien veel tijd aan het zoeken naar een nieuwe, interessante functie. Een van de branches die voortdurend op zoek is naar ervaren en gemotiveerde professionals, is de overheid. Bovendien biedt deze sector een grote variatie aan werkvelden. Werken bij de overheid kan onderin de volgende domeinen: Sociaal Domein en Omgeving & Recht.

Persoonlijke ontwikkeling 

De functieprofielen binnen de overheid variëren van jurist, bouwinspecteur en inkomensconsulent tot jeugdhulpverlener en WMO- consulent. Je hebt dus een brede keuze. Werken bij de overheid is verrijkend, van toegevoegde waarde en interessant, precies zoals de voorbeeldfuncties je waarschijnlijk al doen vermoeden. Vanuit jouw persoonlijke drive en hang naar maatschappelijke betrokkenheid kun je immers een bijdrage leveren aan de samenleving. Bovendien krijg je bij de overheid de kans om opleidingen en cursussen te volgen en jezelf op die manier verder te ontwikkelen. 

Detachering

Het is aan te raden om je te verdiepen in het vacatureaanbod van de eigenzinnige detacheerder Joinuz, als dit alles ook jou aanspreekt en je actief op zoek wilt gaan naar een nieuwe baan. Deze organisatie biedt beleidsmatige, uitvoerende, adviserende en ondersteunende functies bij de overheid op elk niveau. Joinuz doet er dagelijks alles aan om voor werkzoekenden de beste banen te vinden. Je vindt er dus altijd een nieuwe baan die je op het lijf is geschreven. Belangrijk om te weten, is dat de werkwijze van Joinuz staat voor detachering bij de overheid. Dit houdt in dat je in dienst komt van Joinuz en die je uitleent aan een specifieke opdrachtgever. De opdrachtgevers bevinden zich in Utrecht, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Als je klus bij een bepaalde opdrachtgever is geklaard, wordt een nieuwe opdracht voor je gezocht. Over je inkomen hoef je je dus ook geen zorgen te maken. Je kunt ervaring opdoen bij verschillende organisaties terwijl je in dienst bent van een goede werkgever. Joinuz betaalt je salaris uit en verzorgt alle administratie. Je hebt dus profijt van verschillende aantrekkelijke voordelen.

Geef een reactie