GadgetsTips

4 originele geschenken die je jouw personeel cadeau kan doen

originele geschenken

Heb je een eigen zaak, dan is de kans groot dat je ook personeel hebt. En omdat je blij bent dat jouw medewerkers zich dag in, dag uit met hart inzetten voor jouw bedrijf, wil je hen je waardering tonen. Tijd dus om cadeaus te geven. Maar je wilt wel een beetje origineel uit de hoek komen. Daarom hier 4 ideeën voor originele geschenken om jouw personeel cadeau te doen.

1.         Verzorg de inwendige mens

Iedereen wordt blij van iets lekkers te eten of te drinken. Als het goed is, ken jij je personeel en kun je dus best een beetje inschatten wat voor cadeaus zij leuk vinden. Toch wat hulp nodig? Met deze 5 personeelsgeschenken voor de man doe je alvast wat inspiratie op. Maar ga er zelf ook eens goed voor zitten. Heb je allemaal fitte millennials op de zaak rondlopen, dan is het wellicht leuk om een sportaccessoire cadeau te doen. Maar whisky accessoires zijn bijvoorbeeld weer heel leuk voor de jonge mannen die wel van een drankje houden. Door je te verdiepen in je personeel, kom je snel genoeg op een grote gemeenschappelijke deler als inspiratie voor een leuk cadeau.

2.         Verzorg de uitwendige mens

Iedereen vindt het leuk om iets te krijgen dat ervoor zorgt dat je er leuk uitziet en je goed voelt. Een mooie geschenkset met doucheschuim, bruisballen en een lekkere bodylotion is natuurlijk altijd goed. Maar je kunt ook eens verder kijken naar bijvoorbeeld verzorging voor de baard als ultiem cadeau voor de hippe man of een mooi sieraad voor de vrouwen onder het personeel.

3.         Doe een ervaring cadeau

In plaats van spullen, is het ook leuk om een belevenis cadeau te geven. Dat kan door met het hele personeelsteam gezamenlijk een uitje te doen in het kader van teambuilding. Bijvoorbeeld en dinnershow of een survivaldag. Maar je kunt ook persoonlijke ervaringen cadeau doen die personeelsleden met hun vrienden of familie kunnen beleven. Bijvoorbeeld een kaartje voor een musical of een dagje pretpark.

4.         Een duurzaam geschenk

Ten slotte is het een origineel idee om iets goeds te doen voor de wereld. Je kunt bijvoorbeeld een onderwijspakket cadeau doen voor een kind in een derdewereldland of een waterpomp in Afrika sponsoren. Je kunt ook spullen geven die beter zijn voor het milieu, bijvoorbeeld een afwasbare waterfles of een biologisch maaltijdenpakket. Dan geef je iets leuks dat de wereld ook een beetje mooier maakt.

Je ziet het, als je er even wat langer over nadenkt, kun je genoeg leuke cadeaus verzinnen om je personeel te verrassen. Kies het perfecte cadeau en laat je personeel weten hoe blij je met

Geef een reactie