Auto&vervoerSportTechnologieTips

Sparta tweede keer op rij verkozen tot e-bike van het jaar

Sparta heeft zich ook dit jaar overtroffen in de productie van innovatieve e-bikes. Dit bleek wel uit de resultaten van diverse e-biketesten die de afgelopen maanden werden gehouden. Zowel in de AD fietstest als de test die de Telegraaf publiceerde kwamen de elektrische fietsen van Sparta als winnaar uit de bus. Terwijl het e-bike testen heel zorgvuldig werd aangepakt, volgde vervolgens een uitslag in samenwerking met de Consumentenbond. Alle e-bikes konden op meerdere fronten punten scoren. De e-bike met de meest behaalde punten, zou tot e-bike van het jaar worden verkozen. In 2019 mogen we de Sparta m8b tot beste e-bike van het jaar rekenen!

Sparta M8b: beste e-bike van 2019

Overweeg jij al tijden om een e-bike aan te schaffen? Heb je meerdere e-bike testen uitgevoerd, maar kom je er maar niet achter welke elektrische fiets voor jou het meest geschikt is? Dan is een proefritje op de nieuwste Sparta M8b zeker de moeite waard. Deze is de afgelopen maanden als absolute winnaar bij diverse e-biketesten uit de bus gekomen.

Alleen al het spetterende design van deze fiets wekt de interesse. Een fijne vormgeving maakt hem direct een stuk aantrekkelijker, maar natuurlijk is dat niet het enige waar je naar op zoek bent als je een elektrische fiets wilt aanschaffen.

Als moderne e-biker wil je natuurlijk niet alleen over een prachtige fiets beschikken, maar wil je ook dat deze goede prestaties levert. De Sparta M8b biedt dit allemaal. Zo is deze fiets geschikt voor werkelijk alle fietsritten. Of je nu een zwaar heuvelachtig landschap wilt beklimmen of simpelweg een ritje naar de supermarkt maakt, deze e-bike is altijd geschikt. Daarnaast beschikt deze elektrische fiets over een uitzonderlijk zware middenmotor. De meeste mensen hebben voorkeur voor een middenmotor, omdat deze natuurlijker aanvoelt. Bovendien zal deze door de enorme kracht ook ervoor zorgen dat je licht en comfortabel kan rijden. Zelfs in bergachtig gebied of met wind tegen, gaat jou letterlijk alles voor de wind!

Sparta M8b

Toch een andere e-bike testen?

Natuurlijk betekent de uitslag van deze onderzoeken niet dat jij ook voor de Sparta M8B moet kiezen. De keuze voor een e-bike is immers zeer persoonlijk. Laat je daarom niet direct leiden door ervaringen of meningen van anderen, maar ervaar zelf welke elektrische fiets voor jou het meest geschikt is. Natuurlijk kan je de uitslag wel gebruiken als leidraad. Zo weet je in elk geval welke fietsen sowieso een proefritje verdienen!

Twijfel je nog enorm tussen verschillende e-bikes? Dan zit er niets anders op dan meerdere proefritjes te maken. Probeer de verschillende aandrijvingen uit en bekijk welke het meest geschikt is. Zo weet je zeker dat de door jou gekozen e-bike aan al jouw wensen voldoet. Of je nu kiest voor de beste e-bike van het jaar of een iets onbekender model maakt dan niks uit. Schroom je vooral niet om advies te vragen aan de mensen in de fietsenwinkel. Zij kunnen op basis van jouw wensen vertellen welke e-bike hier het beste bij past.  Volg je gevoel, zo rij jij binnenkort op een prachtige nieuwe elektrische fiets!

Geef een reactie