algemeenmannenTipsvrouwen

Dit moet je weten over de e-sigaret

e-sigaret

Als je een roker bent dan weet je wel op welke manier je je sigaret rook. Er zijn immers maar twee manieren, over de longen, of direct weer uitblazen. Ditzelfde kan ook bij e-sigaretten. Als je een e-sigaret gaat kopen kun je kiezen uit drie verschillende startersets: mouth to lung, direct to lung of een mix van die twee opties. Een starterset bestaat uit een e-sigaret en alles wat nodig is voor een startende e-roker. Wil je graag meer weten over de startersets? Lees dan dit blog.

Direct to lung e-sigaretten

De direct to lung e-sigaretten, ook wel DL genoemd, werken erg simpel. De omgezette vloeistof gaat direct naar de longen, wat ervoor zorgt dat er meer damp ontstaat. Heb je een grote longinhoud, dan houdt dit wel in dat je je e-liquids vaker moet vervangen. Belangrijkste eigenschap van de DL e-sigaretten is dat de damp direct in de longen komt en dat je de smaak beter kunt proeven.

Mouth to Lung (MTL) e-sigaretten

De mouth to lung e-sigaretten zijn iets anders dan de DL e-sigaretten. Deze e-sigaretten zijn er voor mensen die het niet prettig vinden om direct over de longen te roken. Voor deze mensen is een speciale starterset gemaakt, de mouth to lung starterset. Deze heeft dus een andere werking dan de DL starterset, je kunt namelijk zelf bepalen hoe je de e-sigaret wil roken. De eerste stap is dat de damp in je mond terechtkomt. En de volgende stap, die kun je zelf kiezen. Wil je het over je longen inademen, of wil je het meteen weer uitblazen? Deze starterset is dus ideaal voor als je zelf wil kiezen hoe je gebruik wil maken van je e-sigaret. Goed om te weten, de MTL starterset heeft vaak een andere, speciale coil.

Meer weten over de startersets?

Nog meer weten over e-sigaretten? Neem dan eens een kijkje op de website van bijvoorbeeld Smokesmarter. Dit is een partij die veel ervaring en kennis heeft van de startersets. Zij vertellen u graag meer! Zo krijg jij voor jezelf duidelijk wat het best bij jou past, en waar je op moet letten bij de aankoop.

Geef een reactie