LifestylemannenTipsvrouwen

Beter voor je partner zijn

Beter voor je partner zijn

Mannen hebben de naam de vrouw te verwaarlozen in de relatie. Vrouwen kunnen er echter ook wel wat van. Zonder dat je het door hebt kun je behoorlijk hard voor hem zijn. Dat is natuurlijk geen goede basis voor een goede relatie. Voor je het weet ben je je partner kwijt en ben je tot een vibrator veroordeeld. Door echter wat kleine veranderingen in je houding door te voeren, kun je heel gemakkelijk beter voor je partner zijn. Wanneer je wilt weten hoe je dit moet aanpakken, dan is het goed om eens naar de volgende zaken te kijken. Dit is voor iedereen het beste.

Laat eens een strijd lopen

Het kan best vervelend zijn om elke keer een strijd aan te moeten gaan als man. Natuurlijk wil je als vrouw niet altijd het onderspit delven. Ben je echter eerlijk tegen jezelf, dan zie je ook wel dat je op dit moment van elke kwestie een enorm punt maakt. Dit is helemaal niet nodig. Je kunt soms ook wel eens een keer een confrontatie aan je voorbij laten gaan. En het is al helemaal niet nodig om die strijd bewust op te zoeken. Of wil je juist graag een einde aan je relatie maken?  Dan moet je vooral op deze weg verder gaan als vrouw.

Iets minder drama mag best

Het is geen geheim dat vrouwen best van drama houden. Daar hoef je je ook helemaal niet voor te schamen en dat mag je zo nu en dan best uiten. Alleen is het wel belangrijk om te bedenken dat dit voor mannen allemaal wel net even anders ligt. Die zijn veel minder blij met al dat toneel. Het is dan dus ook weleens goed om op je innerlijke rem te trappen en je niet te veel in alles te laten meeslepen. Het kan namelijk een groot slot op je relatie gooien als een man voelt dat alles een groot drama gemaakt wordt. Dit is onaantrekkelijk.

Laat hem de man zijn

Het is ook belangrijk dat een man zich zo nu en dan een man kan voelen. Bedenk je dat de opkomst van vrouwen in veel beroepsgroepen en de onafhankelijkheid die we zijn gaan tonen ook wel wat bedreigend kan aanvoelen zo nu en dan. Daarom is het voor mannen ook weleens fijn om zich nog altijd de belangrijke schakel in het leven te voelen. Het is slim om je onafhankelijkheid soms even bewust te laten varen en de man als sterke schakel in de relatie te laten optreden. Zo houd je het voor iedereen aantrekkelijk en spannend. Zoek hier dus de juiste balans in dan.

Leuke relaties voor iedereen

Het is wel belangrijk om je niet door al deze zaken te laten afschrikken. Het is namelijk voor iedereen mogelijk om leuke relaties op te bouwen. Bovendien is het ook weer niet zo dat je voortdurend op je tellen moet passen. In plaats daarvan is het gewoon belangrijk om de goede balans te vinden. Je kunt er dan zeker van zijn dat jullie samen een leuke tijd tegemoet gaan. De relatie die je opbouwt is dan heel sterk en kan ook wel eens heel lang stand blijven houden. Meer heb je natuurlijk ook niet te wensen. Alle reden om dus goed aan jezelf te werken als vrouw.

Geef een reactie