KledingLifestyleTipsvrouwen

Beenmode trends winter 2018 – 2019

beenmode trends 2018-2019

De herfst is alweer een tijdje terug van start gegaan en dat betekent dat we ons weer tegoed kunnen doen aan heel veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mode. Ook de beenmode laat ons dit jaar niet onberoerd. Waar de beenmode voorheen vrijwel nooit besproken werd door de ontwerpers, is dat dit jaar gelukkig helemaal anders. Eindelijk genieten we weer van een winter waarin de panty, sokken en kousen niet onbesproken blijven door de modeontwerpers. De beenmode trends winter 2018 – 2019 zijn nog nooit zo weldoordacht uitgevoerd. Modeontwerpers kwamen met talloze suggesties op het gebied van beenmode. Dat geeft ons de handvaten om een perfecte outfit samen te stellen, inclusief de bijbehorende beenmode.

Haal de beenwarmers maar weer uit de kast!

De aankomende winter staat in het teken van unieke beenmode. Vorig jaar konden we al een kleine glimp van deze trend opvangen, maar de aankomende winter wordt deze eindelijk compleet doorgevoerd. Vooral beenwarmers zijn op dit moment helemaal hot. Op de catwalk zien we de meest aparte beenwarmers voorbij komen, maar je kunt het natuurlijk ook heel rustig houden. Combineer de beenwarmer met een hoge pump, korte rok en oversized sweater om geheel in stijl voor de dag te komen.

beenwarmers

Dikkere panty’s

Wat hebben de dames het koud gehad de afgelopen winters! De panty’s leken steeds dunner te worden en een legging onder een rok was ook al geen goed idee. Hierdoor was je genoodzaakt om een dunne panty te dragen, zelfs toen de temperatuur nog maar net boven het vriespunt schommelde. Sterker nog, als we naar de catwalk gaan kijken, zien we enorm veel dames die met blote benen hun outfits mogen showen. Blote benen in de winter? Liever niet!

Gelukkig is daar met de winter van 2018 – 2019 verandering in gekomen. En over deze verandering mag niet lichtjes gedacht worden. We zien opeens zeer dikke panty’s met gekke en kleurrijke patronen, warme beenwarmers en hoge kousen. Onze benen kunnen al niet wachten op al die fijne, en bovenal warme, stoffen.

dikke panty's

Wees creatief

De aankomende winter staat in het teken van fantasie en creativiteit. De dames mogen alles uit de kast trekken om hun outfit compleet te maken. Waar we op de catwalk al de meest vreemde combinaties mochten aanschouwen, is de boodschap nu wel duidelijk: alles mag en kan!

Ben jij iemand die wel van een twist in haar outfits houdt? Laat je fantasie dan vooral de vrije loop. Wist je dat netkousen ook dit jaar weer enorm populair zijn? Natuurlijk zijn deze in de winter een beetje aan de koude kant, maar je kunt ze ook geweldig combineren met een legging of dunne panty. Hierdoor behoud je de warmte en geniet je nog steeds van de stijlvolle uitstraling van de netkousen.

netkousen

Ben jij niet zo’n durfal? Geen paniek! Je komt dit jaar ook nog steeds weg met de simpele zwarte panty en legging. Bedenk echter wel dat het dit jaar helemaal niet erg is om wat meer outside-the-box te denken. De beenmode trends van 2018 – 2019 geven jou daar alle mogelijkheid toe. Nu ben jij aan zet!

Geef een reactie