Auto&vervoermannenTechnologieTips

Onderhoud ook je lease auto goed!

onderhoud lease auto

 Het belang van goed auto-onderhoud

Of je nu een eigen auto hebt of voornamelijk een leaseauto gebruikt: in beide gevallen is het belangrijk dat de auto goed onderhouden wordt. Ten eerste is het voorkomen van pech en ongevallen door slecht lease onderhoud altijd beter dan het genezen ervan. Preventief onderhoud, dat bij leaseauto’s doorgaans in de prijs inbegrepen is, kan een hoop tijd en ellende besparen! Een tweede reden voor goed lease onderhoud is natuurlijk jouw eigen veiligheid. Als er iets is dat je niet wilt meemaken, is het een ongeval dat veroorzaakt wordt door slecht onderhoud van de leaseauto. Ten slotte is goed onderhoud belangrijk voor de levensduur van de auto. Wie ervoor zorgt dat de auto regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt, verlengt de levensduur van zijn/haar leaseauto aanzienlijk.

De leaseauto goed onderhouden: kies voor een erkend bedrijf op het gebied van lease onderhoud

Bij het leasen van een auto, of dat nu voor jouw werk is of een private lease, kun je zelf kiezen bij welke erkende leaseprofessional je jouw auto laat onderhouden. Qua leaseprofs is er in Nederland enorm veel keuze. Doe daarom goed onderzoek en kies een erkend leaseprof bedrijf dat sterk is in preventief onderhoud van jouw wagen. Een bedrijf met veelervaring dus, waar je met een gerust hart jouw leaseauto kunt achterlaten. Omdat je zeker weet dat jouw leaseauto na het onderhoud weer helemaal tip top in orde is!

Maar let zeker ook op het volgende…

Naast kwaliteit is het verstandig om goed te kijken naar de voordelen die specifieke leasebedrijven bieden. Zo zijn er professionele lease-onderhoudsbedrijven die specifieke kortingen beschikbaar stellen als je jouw bedrijfs- of privéleaseauto bij hen in lease onderhoud brengt. Je kunt dan bijvoorbeeld kortingen krijgen tot wel 10 procent, en die weggeven aan bekenden – vrienden of familie – die hun auto ook periodiek en preventief willen laten controleren! Een goede controle van jouw leaseauto loont dus op verscheidene niveaus. Doe daarom goed onderzoek naar de juiste leaseprof die jouw auto kwalitatief goed, maar ook voordelig en snel in onderhoud kan houden! Succes alvast en veel en lang rijplezier toegewenst in jouw leaseauto!

Geef een reactie