Huis en tuinTips

Blinds

jaloezieen

Blinds, ook wel houten jaloezieën genoemd, brengen sfeer in uw woning. Door het kantelen van de lamellen kunt u gemakkelijk de lichtinval regelen. Hierdoor kun je zelf de juiste look creëren, door vele kleuren, materialen, lamelmaten en ladderbanden. Qua materiaal kunt u kiezen uit hout, aluminium, stof en leder. En uw jaloezieën worden op maat en naar wens geproduceerd, van hoogstaande kwaliteit en worden vakkundig geplaatst. Zo geniet u altijd van de juiste jaloezieën in uw interieur. Welke raamdecoratie heeft uw voorkeur?

 

jaloezie

Raamdecoratie uitkiezen

Ben je benieuwd welke raamdecoratie het beste in uw huis passen? Dit wordt niet alleen door praktische zaken bepaald, maar ook door de sfeer in de ruimte. Voordat je gaat kijken naar de verschillende soorten raambekleding, dan zal u eerst moeten bepalen in welke ruimte u raambekleding wil. Dit bepaald of het een verduisterende functie moet hebben, of het tegen vocht moet kunnen of iets wat snel gereinigd kan worden. Daarna is het goed om de stijl van de raamdecoratie te bepalen. Heb je een landelijk interieur, dan bieden houten shutters een toegevoegde waarde in uw interieur. Heeft u een moderne of industriële uitstraling? Dan zijn jaloezieën een goede keuze. En daarvoor bent u bij Van Eyck Shutters aan het goede adres. Want zij beschikken over een ruim assortiment aan raamdecoratie. Als u kiest voor blinds, dan kunt u deze naar eigen wens samenstellen.

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u interesse? Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, om de mogelijkheden te bespreken. Ook komen de specialisten graag bij u langs om uw interieur aan te vullen met de kwalitatief goede raamdecoratie. De interieuradviseurs nemen hiervoor een kijkje in uw interieur, zodat ze de juiste raamdecoratie kunnen aanbevelen. En u profiteert van 3 jaar garantie. Want de klant staat centraal en ze streven naar optimale klanttevreden. En zoals ze het zelf zeggen: “Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent”. En dat stralen ze uit. Want ze staan graag voor u klaar om het beste uit uw interieur naar boven te halen. Benieuwd naar de uitstekende service? Bekijk dan eens de website of neem vrijblijvend contact op.

Geef een reactie