Huis en tuinTips

Aanhanger kopen

Aanhanger kopen

Op veel momenten komen aanhangers goed van pas. Bijvoorbeeld bij het transporteren van grote machines of auto’s. Ook bij het verplaatsen en kippen van zand is een aanhanger handig. Ben je op zoek naar de ideale aanhanger? Kijk dan bij AanhangwagenDirect.nl. Deze partij is de beste keus wanneer het gaat om het aanschaffen van een aanhanger. Waarom? Dat vertellen we je graag in deze blog.

Ruim assortiment

AanhangwagenDirect.nl biedt veel verschillende aanhangers aan. Van plateauwagens en autotransporters tot kippers en bakwagens, ze hebben het allemaal. Ook binnen de verschillende soorten aanhangers heb je nog veel keus. Zo bieden ze kippers aan met een baklengte van 256 cm, 310 cm en 330 cm. Je hebt bij deze partij zelfs de mogelijkheid om zelf een trailer samen te stellen. Configureer uit meer dan 3000 mogelijkheden je eigen unieke aanhanger en deze wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Zo weet je zeker dat deze partij de aanhanger heeft die aan jouw wensen voldoet. Mis je nog iets aan je huidige aanhanger? Bij AanhangwagenDirect.nl verkopen ze ook aanhanger onderdelen en toebehoren. Denk hierbij aan verlichting, vloerplaten en uitzetsteunen.

aanhanger kopen

De voordelen van AanhangwagenDirect.nl

Deze partij is een trotse vertegenwoordiger van het merk EDUARD. Deze fabrikant produceert trailers van hoge kwaliteit met onderstellen van KNOTT, Al-Ko en WAP en behoort tot de top van Europese aanhangwagenproducenten. AanhangwagenDirect.nl biedt dit topmerk tegen zeer scherpe tarieven aan. Zo betaal je nooit te veel voor jou aanhanger. Daarnaast wordt iedere bestelling boven de €50 gratis bezorgd. Is de bestelling voor 18:00 uur geplaatst? Dan heb je hem de volgende dag al binnen. Het kan natuurlijk voorkomen dat de aanhanger niet precies is wat je had verwacht, in dit geval kan je de aanhanger gratis retourneren.

Meer weten over aanhangers?

Wil je meer weten over aanhangers van AanhangwagenDirect.nl of weet je niet zeker welke aanhanger het best bij jou wensen past? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Ook voor specifieke wensen voor je aanhanger kan je hier terecht. Zij helpen je graag verder met het configureren van jouw ideale aanhanger.

Geef een reactie