Auto&vervoermannenPC&internetTipsvrouwenzakelijk

Gebruik verzendzakken om producten te verzenden

Bezorgen

Online shoppen wordt heel erg veel gedaan, en als bedrijf zijnde moet je hier natuurlijk wel in mee gaan. Een bedrijf die geen webshop heeft, kan het namelijk aardig moeilijk krijgen. Maar, als je een webshop hebt dan zijn verzenddozen of verzendzakken een must-have. De producten worden namelijk op deze manier veilig en wel verstuurd. verzendzakken en verzenddozen zorgen er namelijk voor dat producten beschermd worden, op deze manier komen ze heel aan bij het afleveradres. Maar het is dan wel belangrijk dat je de juiste dozen gebruikt voor de juiste producten. Bij kleding is een verzendzak veel makkelijker. Wil je weten over de verschillende verzendverpakkingen? Wij vertellen het jou in deze blog!

Een perforand bij verzendzakken

Er zijn verschillende zakken om je producten in te verzenden, denk aan budget zakken, verzendzakken met een enkele plakstrip en verzendzakken met een dubbele plakstrip. Zakken die ideaal zijn om kleding mee te verzenden zijn de zanden met een dubbele plakstrip, deze zakken hebben namelijk een perforand.  Door de dubbele plakstrip heeft de klant geen tape meer nodig als hij of zij de kleding terug wilt sturen, dit is ideaal voor de klant. En het scheelt weer plastic, waardoor het beter is voor het milieu.

Een enkele plakstrip

Ben je net begonnen of wil je gewoonweg nog niet zoveel investeren in verzendmateriaal? Dan zijn budgetzakken ideaal. Deze zakken hebben een enkele plakstrip, en zijn iets minder dik dan de verzendzakken met een dubbele plakstrip. Een breekbaar product is dus niet verstandig om te verzenden met een budgetzak, maar kleding en andere zachte producten zijn hier ideaal voor.

Meer informatie nodig over verschillende verzendzakken?

Verzendzakken is de goedkope opties onder het verzendmateriaal, verzenddozen zijn namelijk een stuk duurder. Daarnaast nemen verzendzakken minder ruimte in beslag. Maar wil je graag meer weten over verzenddozen? Neem dan eens een kijkje op de website van de Rotimshop, hier staan namelijk verschillende verzenddozen en verzendzakken op. Daarnaast staat er ook nog eens uitleg bij. Hierdoor weet je zeker welk verzendmethode jij nodig hebt voor je bedrijf en producten.

Geef een reactie