Mens&gezondheidTips

Een glutenvrij, maar smakelijk paasfeest

Paas Brunch

Ook als je een glutenallergie hebt, is Pasen reden tot feest. Lekker eten hoort er voor jou ook gewoon bij. Tegenwoordig zijn glutenvrije producten zo lekker, dat je niets tekortkomt. Met Pasen eet je heerlijk brood, cake, koek en gebak. Glutenvrij Le Poole heeft hiervoor het eigen merk Le Poole en de glutenvrije producten van Schar, Semper en Bezgluten. Hier bestel je vers brood of broodmix voor je zelfgemaakte brood. Extra voordelig koop je tijdens de verkoopzaterdag op 30 maart, bij een bezoek aan onze showroom.

Echt paasontbijt met zelfgemaakt brood

Bij Pasen hoort een lekker paasontbijt. Een eitje, paasstol en versgebakken brood. Je maakt er iets bijzonders, zeker met je zelfgemaakte glutenvrije brood. Dit is extra vers en lekker. Bovendien is het leuk om zelf te maken. Je hebt hierbij de keuze uit veel verschillende glutenvrije broodmixen voor het bakken van wit brood, bruinbrood, volkorenbrood en boerenbruin brood. Als broodbeleg kun je Bonvita gebruiken, dit product is gluten-, gist-, pinda- ei- en lactosevrij.

Paasfeest met pannenkoeken

Hoe vaak ontbijt je met pannenkoeken? Pasen is de perfecte gelegenheid. Maak bijvoorbeeld pannenkoeken met frambozen en aardbeien. Hiervoor heeft Glutenvrij Le Poole verschillende soorten pannenkoekenmix en zelfs stroop. Populaire pannenkoekenmixen zijn Twello’s pannenkoekmail van Glutenvrij Le Poole, Orgran’s Appel en Kaneel pannenkoekenmix, Valpifor’s mix voor crêpes, Schär’s glutenvrij meel en Orgran’s pannenkoekenmix van boekweitmeel.

glutenvrij cake

 

Glutenvrije cake, ontbijtkoek en andere lekkernijen

Trakteer jezelf, je partner en familie ook op andere glutenvrije lekkernijen. Maak feestelijke (chocolade)muffins met de muffinmix van RUF of Orgran, of bestel de muffins van Schär of Semper. Je maakt ook iets origineels met bananencakemix, browniemix, cakemix met chocoladestukjes of vanille cakemix. Sla ook direct je glutenvrij snoep in: aardbeiveters, chocoladerepen, wafels, drop, noga, zuurtjes, kaneelstaafjes, pepermunt en biologische mueslirepen.

Gegarandeerd glutenvrij

Alles wat je bij Glutenvrij Le Poole bestelt, bevat absoluut geen gluten. Deze producten zijn speciaal gemaakt voor mensen met een echte glutenallergie. Vanuit haar eigen ervaringen met coeliakie heeft oprichtster Christine Le Poole haar eigen bakkerij opgericht, waarin geen enkel product met gluten verwerkt of verkocht wordt. Immers kan een enkele paneermeel-korrel al klachten opleveren.

Geef een reactie