GadgetsLifestyleTipsvrouwen

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een blik!

Blikken

Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau, denk dan aan blikken! Met een blik kun je namelijk alle kanten op gaan en eventueel zelf leuk aankleden. Zo kan een blik als snoepblik, theedoos, koffieblik en dergelijke fungeren. Lees snel verder om de mogelijkheden van blikken te ontdekken en een origineel cadeau te schenken!

 Snoepblik

Het meest bekende blik is misschien wel een snoepblik. Zo zie je dit vaak terug met een delftsblauwe look en een inhoud van lekkere stroopwafels. Daarnaast kun je in een snoepblik ook heerlijke zuurtjes, dropjes en dergelijke bewaren. Rond de kerstijd kan dit een thema bevatten en gevuld worden met lekkere kerstkransjes bijvoorbeeld. Wees creatief en geef een leuk snoepblik cadeau!

Theeblik/koffieblik

Naast een snoepblik kan er ook gedacht worden aan een koffie of thee blik. Dit wordt dan uiteraard gevuld met (gemalen) koffiebonen en of thee. De thee kan als losse verse thee in het blik worden gedaan maar er kan ook gekozen worden voor een variatie aan theezakjes. Versier het blik met een passende tekst en vergeet er geen lepeltje of theezakjes/koffiezakjes bij te geven om het geheel compleet te maken!

Cadeaublik

Spaarblik

Of geef een cadeau waar iemand direct wat aan heeft! Denk hierbij aan een spaarblik. Een spaarblik is een blik met een kleine gleuf in de deksel, waar men het geld doorheen kan laten vallen. Zo sparen ze beetje bij beetje voor een leuk dagje weg, uit eten of een bijdrage aan de vakantie bijvoorbeeld. Een spaarblik is altijd leuk om te krijgen en zeer origineel aangezien jij iemand een cadeau schenkt waar ze zelf nog een beetje hun best voor moeten doen. Uiteraard kun je ze alvast op weg helpen met de eerste paar euro’s!

Plantenblik

Tot slot is het ook een erg leuk en origineel cadeau om een blik als plantenbak te gebruiken. Dit resulteert dan in een plantenblik. Je vult het blik simpelweg met aarde, een leuk plantje of enkel zaden. Zorg voor een leuke uitstraling van het blik en een bijpassende look bij het interieur van de ontvanger! Verras iemand met dit cadeau en zie hoe leuk een plantje in blik kan zijn!

Neem bovenstaande voorbeelden in acht maar denk ook zelf na hoe jij een blik kunt geven als origineel cadeau. Een blik kan namelijk ook gemakkelijk zelf versierd worden en dienen als pennenbak bijvoorbeeld. Een blik kan ook zeker als groen cadeau worden beschouwd aangezien het gemakkelijk te recyclen is, denk aan een verfblik dat in een spaarblik kan worden omgetoverd. Bedenk iets leuks, zorg voor een passend uiterlijk van het blik en verras de ontvanger met dit originele cadeau!

Geef een reactie