GadgetsLifestyle

Cadeautips: 4 toffe gadgets

bike-slot

Is er iemand jarig of wil je zomaar een cadeau weggeven? Kies dan voor een toffe gadget en verras de ontvanger! In onderstaand artikel hebben wij enkele toffe gadgets op een rijtje gezet die voor eenieder heel leuk en/of erg handig zijn! Denk bijvoorbeeld aan een ‘anti wijnvlek spray’ een gepersonaliseerd bagagelabel en dergelijke. Lees snel verder om enkele toffe gadgets te ontdekken!

1. Bagagelabel (eigen ontwerp)

Als de ontvanger van reizen houdt, kun je natuurlijk bedrukte tassen cadeau doen maar erg origineel is dat niet. Bagagelabels daarentegen zijn erg leuk om te geven en kunnen ook in diverse vormen en bedrukkingen worden vermaakt. Zo kun je bagagelabels bedrukken met een persoonlijke boodschap bijvoorbeeld. Een bagagelabel kan worden bedrukt met een foto, naam of binnen het thema van een bepaalde reis bijvoorbeeld. Daarnaast kun je ze ook schenken in een leuke vorm zoals een slipper, ideaal voor een heerlijk zonnige reis!

2. Head up display voor smartphone navigatie

Een ander tof gadget idee is een head up display, ideaal te gebruiken met smartphone navigatie. De head up display zorgt ervoor dat de navigatie te volgen is via de voorruit. Zo blijven je ogen altijd op de weg en krijg je een haast science fiction-achtige ervaring. Er zijn diverse versies beschikbaar dus kijk welke jou het meest handig lijkt om als cadeau te geven (en misschien ook voor jezelf te kopen!). De route wordt via de voorruit weergeven, net zoals dat op je smartphone te zien is, maar dan via een ‘projector’. Dit zorgt voor een toffe uitstraling en goede focus op de weg!

3. Smartslot

Iedereen kent wel iemand die altijd zijn sleutels vergeet van de voordeur, de fiets of zelfs het slot van de fiets…niet heel handig helaas. Met deze toffe gadget is dat probleem opgelost! Een smartslot gaat namelijk open en dicht via bluetooth op je telefoon. Met een bijbehorende app en een persoonlijke code kun je het slot gemakkelijk openen en sluiten. Uiteraard ook ideaal voor een kluisje in de kleedkamer, thuis of dergelijke!

USB Cup warmer

4. USB-cup warmer

Tot slot is er ook nog de usb cup warmer, een toffe gadget die iedereen graag als cadeau ontvangt! Dit is namelijk een klein apparaatje dat ervoor zorgt dat de koffie of thee niet zo snel afkoelt tijdens het werken of spelen van een game bijvoorbeeld. De bekerwarmplaat sluit je aan via de usb poort, waardoor die heet wordt en je koffie/thee langdurig warm blijft. Een ideale gadget om de winter mee door te komen en waar velen blij mee zijn!

Bedenk goed wat voor gadget geschikt is voor diegene aan wie je het cadeau wilt doen. Er zijn tal van toffe gadgets om uit te kiezen, dus er is voor ieder wat wils! Zo is het ook handig om de eeuwige knoeipot een wijnvlek remover spray te geven en zijn/haar shirts iets langer mee te laten gaan.

Geef een reactie