algemeen

Wat is er populair bij de vrouwen?

Wat is er populair bij de vrouwen?

Op dit moment zien we bij steeds meer mensen een prachtige Guess horloge om de arm. Dit merk heeft betaalbare horloges met een oog voor detail. Daarnaast zijn de schoenen van Fila en de muziek van Marianna Rosenberg ook erg populair onder deze doelgroep.

Prachtige horloges van Guess speciaal voor dames

De Guess horloges dames zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens prachtig qua design. Dit populaire modemerk brengt jaarlijks tientallen nieuwe modellen uit voor dames. Deze zijn qua horloges gezien aardig betaalbaar met een prijs vanaf €199,-. Vaak zijn de modellen voor dames goud of van rosegoud en eventueel gedecoreerd met wat nep diamantjes. Op deze manier heb je niet alleen een stijlvol item, maar ook nog een een luxe item. Je kunt deze horloges vinden bij juweliers en grote warenhuizen zoals een Bijenkorf. Naast de stalen banden is het ook mogelijk om te kiezen voor een leren band. Leer wordt niet zo koud en is ook nog eens lichter qua gewicht. Tevens zijn er regelmatig opruiming vanwege de nieuwe modellen die zij lanceren. Hierdoor kun je tot wel 70% besparen op de adviesprijs. Ook voor kinderen hebben zij leuke modellen met daarop bijvoorbeeld tekenfilm figuren.

Van casual tot sport schoenen met Fila schoeisel

Het Schoeisel Fila is al tientallen jaren bekend in de sportwereld. Echter hebben ze nu ook al enkele jaren casual schoenen die als zoete koekjes over de toonbank gaan. Speciaal voor de dames hebben zij ook prachtige felle kleuren waarmee ze goed op kunnen vallen. Deze zijn vaak leuk te combineren met een outfit in rustige en effen kleur. Op deze manier kun je met de schoenen een statement maken. Het bedrijf bestaat al sinds 1911, maar hun echte doorbraak vond plaats in de jaren 70. Ze waren toen namelijk ook begonnen met de productie van sportkleding waarbij je de complete outfit van een merk kunt dragen. In de jaren 90 gingen zij nog een stapje verder met unieke ontwerpen waardoor het niet meer aan te slepen was. Inmiddels hebben zij zich ook gericht op casual kleding en schoeisel waardoor ze een nog groter gedeelte van de markt kunnen bereiken. Wereldwijd kennen de meeste mensen dit merk wel.

Wie is Marianne Rosenberg en waar kennen we haar van?

We kennen Mevrouw Marianne Rosenberg van het duitse schlagernummer ich bin wie du. Daarnaast heeft zij in 1976 ook nog eens deelgenomen aan het Eurovisie songfestival. Echter was dit niet zo’n succes en is het jarenlang wat stiller geworden rondom de zangeres die al sinds haar 15e actief bezig was. In de lhbtiq+ community worden haar nummer al bijna 40 jaar grijs gedraaid. In deze wereld draaien ze vaak de zogenaamde foute muziek en hierdoor heeft ze onlangs ook weer besloten om haar carrière op te gaan starten. Ze heeft in 2014 een comeback gemaakt door de oude nummers in een nieuw jasje te steken. Dit sloeg niet alleen in haar eigen land aan, maar ook bij ons in Nederland trad ze regelmatig op.

Geef een reactie