algemeen

Dynamische vacatures bij de overheid vind je bij Joinuz

Dynamische vacatures bij de overheid vind je bij Joinuz

Hoewel je werkt om te leven en niet omgekeerd, ben je een groot deel van je leven aan het werk. Natuurlijk is het dan wel zo lekker als jouw baan je past als een jas. Het vinden van een job die perfect aansluit op jouw wensen en drive is exact wat Joinuz doet. Deze eigenzinnige detacheerder doet er dagelijks alles aan om de beste banen te vinden voor werkzoekenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe functie? Bij Joinuz vind je veel mooie vacatures bij de overheid. Die zijn er op ieder niveau en zowel in een ondersteunende, beleidsmatige, uitvoerende als adviserende rol.

Lekker-leven-filosofie

In de zoektocht naar de beste banen hanteert Joinuz de lekker-leven-filosofie. De recruiters gaan ervan uit dat de meeste mensen werken om er lekker van te leven door af en toe iets leuks te doen of een weekendje weg te gaan. Elke dag doet Joinuz er alles aan om werkzoekenden aan banen te helpen door middel van detachering. Wat houdt het eigenlijk in als je gedetacheerd bent? Je komt dan in dienst van Joinuz en die leent je uit aan een van de opdrachtgevers. Is je klus geklaard? Dan wordt er voor een andere opdracht gezorgd. Jouw inkomen is dus altijd gegarandeerd. Terwijl je in dienst blijft van een prima werkgever, kun je bij diverse organisaties ervaring opdoen. Joinuz betaalt je salaris uit en verzorgt alle administratie. Je profiteert dus van vele voordelen.

Vitale medewerkers

Als eigentijdse speler binnen de branche van detachering staat Joinuz voor een bedrijf waar mensen lekker kunnen werken. Er is alle ruimte voor eigen inbreng, spontane ideeën, maatschappelijke betrokkenheid en zo nu en dan een feestje. Maar Joinuz is pas echt trots op de notering in de Top 50 van Vitaalste Bedrijven van Nederland! Deze organisaties investeren het meest in het energieniveau van hun werknemers en in een duurzaam succes voor de toekomst. Ook Joinuz heeft een gezonde levensstijl van haar medewerkers hoog in het vaandel staan. Zij genieten daarom altijd van gezonde lunches, krijgen een deel van hun sportabonnement vergoed en hebben zit-sta-bureaus met bureaufietsen. De geestelijke gezondheid van de teamleden wordt gestimuleerd via de Joinuz- Academy.

Wmoconsulent

Ga jij ook graag op deze manier aan de slag? En ben jij een gemotiveerde professional die toe is aan een nieuwe uitdaging? Onder de vacatures bij de overheid vind je bijvoorbeeld de functie van Wmo- consulent bij de gemeente. In deze baan richt je je op advies, indicatie en selectie omtrent aanvragen Wmo. Tot je dagelijkse materie behoren aanvragen over persoonlijke verzorging, begeleiding, huishoudelijke hulp, complexe woningaanpassingen en vervoer. Wat worden je voornaamste taken? Denk aan het opstellen van beschikkingen en het plegen van overleg met zorgaanbieders en leveranciers. Ook draai jij je hand niet om voor het verrichten van administratie in gemeentelijke systemen en het zelfstandig afhandelen van meldingen en aanvragen.

Geen dag hetzelfde

Werk je als Wmo-consulent dan is geen dag hetzelfde. Je hebt voortdurend te maken met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Je komt bijvoorbeeld voor de vraag te staan of er een systeem te ontwerpen is dat beter past bij de manier van werken en/of beter zorgt voor goede rapportages en een efficiëntere werkwijze. Dat vraagt om flexibiliteit. Die flexibiliteit heb je ook nodig om met allerlei per dag verschillende verwachtingen over de uitvoering van je werkzaamheden om te kunnen gaan. Dat maakt deze vacature bij de overheid ook zo leuk. Want iedere keer ontmoet je nieuwe mensen en kom je terecht in andere situaties.

Geef een reactie