mannenPC&internetTips

Wat voor gadgets heb je nodig om een gamecave te maken?

Wat voor gadgets heb je nodig om een gamecave te maken

Het is eindelijk gebeurd. Je bent uit het huis van je ouders verhuisd naar je eigen studentenkamer, en het is verbazingwekkend! Er is geen beter gevoel in de wereld dan dat van het spreiden van je vleugels en het verkrijgen van je onafhankelijkheid. Dat wil zeggen, tot je je je realiseert dat je van je appartement een gamecave moet maken. Hoe doen mensen dat? Het is zo’n gedoe. Nou, je kunt niet teruglopen naar je moeder om tips te vragen voor de binnenhuisarchitectuur. In plaats daarvan, kun je je tot ons advies wenden.

TV

Geen enkel zelfrespecterend studentenhuis kan zonder een televisie. We hebben het ook niet zomaar over een televisie; we hebben het over het soort televisie dat niet misstaat in de bioscoop. Denk er eens over na, je hebt een plek nodig waar je de grote sportevenementen van het jaar kunt bekijken en een scherm dat groot genoeg is om je tegelijkertijd te vermaken. Of, als sport niet je ding is, kun je altijd een leuke jonge dame uitnodigen om een dvd te komen kijken. Het is in alle opzichten een winnaar! Op NederlandReview vind je eerlijke reviews over MediaMarkt.

Bar & Koelkast

Misschien heb je gelijk; een bar kan een beetje te ver gaan, maar wie kan het wat schelen?. In plaats van de keuken in te lopen, loop je gewoon naar het einde van de kamer voor al je koelbehoeften.

Een gamecave

Geen enkele gamecave zou compleet zijn zonder een grot. Retro arcade games zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn geweldig entertainment. Als de jongens langskomen, zal niemand zich vervelen met het spelen van Pacman of Tetris. Als ze te duur zijn, verplaats de console van het spel in een kamer waar iedereen kan spelen. Het hoeft niet al te sjiek te zijn.
Afgezien van de spellen, moet de kamer er ook nog eens uitzien als een deel van de ruimte. Een bank en een paar zitzakstoelen zouden de truc moeten zijn. Zij zullen het de klassieke, informele stijl geven die de kamer van elk spel zou moeten hebben.

Posters & foto’s

Je bent niet meer overgeleverd aan de genade van je moeder, dus je kunt je ruimte naar eigen inzicht inrichten. Een fantastische tip om het een mansgevoel te geven is om het op te smukken met posters. Er zijn genoeg rock-‘n-roll iconen, sportsterren en filmiconen die er cool uitzien als ze aan je muur hangen. Je kunt veel zelf doen. Haal een paar oude platen op, laat ze inlijsten en hang ze op.

Posters & foto's

Een persoonlijk tintje

Het is je vrijgezellenkamer en iedereen zou het moeten weten als ze de kamer binnenlopen. Dus pak een paar foto’s van jou en je vrienden die zich vermaken, of een speciaal moment voor jou. Zodra er iemand de deur binnenkomt, zal hij of zij weten wiens huis het is.

Pooltafel

Een biljarttafel verdient een eigen plekje. Het is een vitaal onderdeel van de uitrusting voor elke man, en het is flexibel.

Pooltafel

Een trendy stuk van meubilair

Natuurlijk heb je het essentiële nodig, maar het moet wel die WOW-factor hebben. Meubilair is een goede manier om dit doel te bereiken omdat het flexibel is. Om te beginnen kun je elke stijl kiezen die je wilt, van Europees tot Oriëntaals, en je kunt kiezen uit gedurfde stukken om op te vallen. Of je kunt een stijl kiezen en je meubels passend maken. Een goed uitgebalanceerd appartement is net zo indrukwekkend als een appartement met een WOW factor.

Een signaal dat overtreders de gamecave binnendringen

Iedereen die binnenkomt, moet op zijn hoede zijn voor wat er voor ons ligt. Je houdt je aan de regels of je betaalt de gevolgen. Toch moet iedereen vooraf op de hoogte zijn.

Een grote bank

Laten we eerlijk zijn; er zijn vast en zeker genoeg slaapfeestjes en spontane feestjes. Een gigantische bank is de perfecte plek om te slapen als deze ‘spontane’ feesten uitbarsten, of een geweldige plek om te relaxen. Er is geen betere manier om wakker te worden met veel vrienden.

Geef een reactie