Huis en tuinmannenTips

De 5 beste luchtbedden van 2019

beste luchtbedden 2019

Of je nou een extra slaapplek wilt creëren voor eventuele gasten, of gek bent op kamperen, een goed luchtbed kan altijd van pas komen. Omdat er veel verschillende soorten luchtbedden zijn zetten wij de vijf beste op een rijtje. Slaapcomfort is natuurlijk belangrijk, maar ook de kwaliteit en het gebruik zijn belangrijke aspecten bij het uitkiezen van een luchtbed. En als je eenmaal de juiste hebt gevonden, wil je natuurlijk zo snel mogelijk een luchtbed kopen. Neem daarom direct een kijkje bij ons ruime assortiment luchtbedden! Als je op tijd bestelt heb je het luchtbed morgen al in huis.

5. Intex Queen Ultra Plush Airbed Kit Dura-Beam

Dit luchtbed is 150 centimeter breed en daarom ruim genoeg om twee mensen op te laten slapen. Dankzij de Dura-Beam technologie is er een betere verdeling van lucht over het gehele luchtbed. Dit zorgt voor meer stabiliteit en comfort en het luchtbed zal langer mee gaan. De zachte toplaag zorgt voor nog meer comfort bij het slapen. Dit Intex luchtbed laat zich eenvoudig opblazen door de ingebouwde elektrische pomp. Het bed heeft een hoogte van bijna 50 centimeter, waardoor het in- en uitstappen makkelijker gaat dan bij een laag model.

4. Intex Headboard Bed Dura-Beam

Het nadeel van een luchtbed is dat je vaak niet tegen de muur kunt zitten, omdat je luchtbed dan verschuift. Dit luchtbed heeft daar een oplossing voor gevonden, namelijk een ingebouwd hoofdbord. Zo kun je ’s avonds nog even heerlijk lezen of een film kijken vanuit bed. Dankzij het hoofdbord lijkt het bed op een echt hotelbed, je gasten zullen blij verrast zijn! Dit luxe luchtbed is net zoals nummer 5 voorzien van Dura-Beam technologie waardoor je ook heerlijk zult slapen. De breedte van 150 centimeter zorgt ervoor dat er twee mensen op kunnen slapen en het bed is eenvoudig op te blazen met de ingebouwde elektrische pomp.

3. Intex Twin Supreme Air-Flow Airbed Kit Dura-Beam

Dit luxe eenpersoonsbed is ideaal als je af en toe een gast hebt. Met de ingebouwde pomp is het bed binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Ook dit luchtbed beschikt over de comfortabele Dura-Beam technologie en is daarnaast voorzien van een superzachte Velvetaire™ toplaag, waardoor iedereen hier heerlijk op zal slapen. De Supreme Air-Flow zorgt ervoor dat het bed nooit te warm en plakkerig wordt, maar juist altijd heerlijk koel blijft. Het bed wordt geleverd met een handige draagzak zodat je hem eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

2. Intex Queen Comfort Plush High Rise Airbed Kit

Wil je de gasten echte luxe voorschotelen? Kies dan voor dit tweepersoonsbed met watervaste fluwelen top. Je zou er bijna je eigen boxspring voor willen inruilen! Het bed is extra hoog, namelijk bijna 60 centimeter. Dit is fijn voor oudere mensen en mensen met rugklachten. Daarnaast is het bed eveneens voorzien van de Dura-Beam technologie, die het slapen comfortabeler maakt. Dankzij het speciale ventiel om het aerobed eenvoudig en snel weer leeg te laten lopen ruim je het bed ook binnen enkele minuten weer op in de bijgeleverde draagzak. Maak dit bed compleet met eens speciaal Intex hoeslaken. Zo blijft de toplaag schoon en lig je nog lekkerder in bed.

1. Intex Queen Supreme Air-Flow Dura-Beam

Wil je echt het beste van het beste luchtbed kopen? Dit super deluxe Intex luchtbed is de Ferrari onder de luchtbedden. Het lijkt niet eens meer een luchtbed, eerder een heerlijke boxspring om nooit meer uit te willen komen. De superzachte Velvetaire™ toplaag zorgt ervoor dat het niet eens voelt alsof je op een luchtbed slaapt. Het aerobed is extra stabiel, waardoor je niet alle kanten op gaat als je bedgenoot zich omdraait. Door de speciale dubbelconstructie heb je geen speciale luchtbedhoeslakens meer nodig, maar kun je elk hoeslaken van 150 centimeter breed gebruiken. De luchtbed vouwt compact op en wordt geleverd met een speciale draagtas, waardoor deze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is. Ideaal als je overal lekker wilt slapen!

Geef een reactie