Mens&gezondheidTips

Restaurants bij Amsterdam Bijlmer Arena

Restaurants bij Amsterdam Bijlmer Arena

Ben jij binnenkort weer een dagje te vinden in Amsterdam? Of wil je een wedstrijd in de Amsterdamse Arena bijwonen? Dan is het natuurlijk ook fijn om de dag af te sluiten (of te beginnen) met een bezoekje aan een fijn restaurant. Even snel een hapje en een drankje of een heerlijk avondje gezellig tafelen. Naar welke sfeer je ook op zoek bent, er is altijd wel een restaurant amsterdam bijlmer arena die bij jouw situatie past! Ben jij een ware foodie en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten een aantal leuke restaurants in de buurt van Amsterdam Bijlmer Arena voor jou op een rijtje.

Scandinavisch tafelen in Amsterdam

Wil je eens wat anders dan een bord friet en een frikandel? Probeer dan eens een ander cuisine uit. Bij Scandinavisch eten schiet ons meestal niet direct iets te binnen. Wat eet je precies in Scandinavische landen? Wat is kenmerkend voor hun gerechten. Juist omdat je waarschijnlijk weinig van deze keuken weet, is het ontzettend leuk om hier eens te gaan zitten.

In de Scandinavische keuken draait alles om genieten met vrienden en familie. In deze keuken vinden ze het heerlijk om ieder gezinslid nieuwe smaken te laten proeven. Als je een avondje gezellig wilt tafelen, is een Scandinavisch restaurant uitermate geschikt. Op de kaart vind je rustieke gerechten met veel verse streekproducten, aangevuld met Scandinavische invloeden. Doordat een Scandinavisch restaurant voornamelijk gericht op de familie, zal je hier ook voor ieder wat wils kunnen vinden. Zelfs voor de moeilijkste eter is er wel iets naar wens te vinden.

Scandinavisch tafelen in Amsterdam

Grill en pizza

Ben je op zoek naar een snelle hap, maar wil je ook niet te veel aan kwaliteit inleveren? Ben je niet op zoek naar een fastfood restaurant, maar wil je wel snel geholpen worden en over heerlijke maaltijden beschikken? Dan is een grill & pizza restaurant altijd geschikt. Hier vind je voor vrijwel iedere meatlover een gerecht naar wens. Geen probleem als er ook vegetariërs in jullie midden zijn. Want ook voor hun zijn er nog een aantal vegetarische en veganistische gerechten verkrijgbaar.

Sushi

Sushi is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. In heel Nederland schieten de Sushi restaurants dan ook als paddenstoelen uit de grond. Ook in de buurt van Amsterdam Bijlmer Arena is dan ook veel te vinden. Zo vind je sushi restaurants waar je gerust een paar uur kunt zitten en alle soorten sushi uit kunt proberen, maar zijn er ook nog zogenaamde ‘fastfood’ varianten. Hier kan je heerlijke sushi halen voordat je een concert of voetbalwedstrijd bijwoont. Een snelle en lekkere hap!

Sushi

Aziatische keuken

Als je dol bent op de Aziatische keuken, kan je je hart ophalen. In de buurt van Amsterdam Bijlmer Arena vind je ontzettend veel Aziatische restaurants. Van authentiek Chinees tot Indonesisch tafelen met Hollandse invloeden. Werkelijk alles is mogelijk en er is voor ieder wat wils te vinden. Zo geniet je altijd van een overheerlijke maaltijd om jouw dag mee af te sluiten of de avond mee te beginnen!

Geef een reactie