Tipszakelijk

Zo creëert u eenvoudig dubbel zoveel ruimte

tussenvloer

Dubbel zoveel ruimte waar u uw producten, goederen of materialen kunt opbergen of stallen. Dat klinkt goed, nietwaar? Als we u dan ook nog vertellen dat het eenvoudig te regelen is? Dan is het overwegen van deze mogelijkheid het natuurlijk zeker waard. Een magazijn, opslagruimte of werkplaats heeft u natuurlijk aangeschaft voor de hoeveelheid ruimte. Een verdubbeling van deze ruimte is eenvoudig te realiseren, namelijk door de aanleg van een tussenvloer. Wat een tussenvloer is? Hoe deze wordt aangelegd? En wat precies de voordelen zijn? Dat leggen wij u graag uit in deze blog. Wellicht breidt u uw business dan over een tijdje letterlijk uit!

Dit is een tussenvloer

De naam zegt het natuurlijk al een beetje. Een tussenvloer wordt geplaatst tussen twee bestaande verdiepingen in de ruimte. Ook is het mogelijk deze boven of onder een bestaande verdieping te plaatsen. Een tussenvloer is niets minder dan een zelfdragende straalconstructie waardoor meerdere verdiepingen gerealiseerd kunnen worden. Ideaal als extra opslagruimte bijvoorbeeld! Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over de veiligheid, aangezien werken op hoogte en met stalen constructies een zeer gespecialiseerde een nauwkeurige aangelegenheid is. Alle vloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk, afgegeven door de TüV. Zonder dat er een verbouwing of verhuizing aan te pas moet komen zorgt een tussenvloer voor een maximaal rendement. Tenminste, wanneer u bij de juiste producent aanklopt natuurlijk. Ook hiervoor hebben wij een tip.

wat is een tussenvloer magazijn

Een tussenvloer van de specialist

Als u er zeker van wilt zijn dat uw tussenvloer voldoet aan de nieuwste eisen en is vervaardigd met de meest moderne technieken, dan doet u er goed aan om hier op te letten bij de keuze van uw leverancier. Een voorbeeld van een dergelijke producent is Nolte. Neem voor aanvullende vragen daarom zeker eens contact op, bijvoorbeeld telefonisch of per mail. De medewerkers staan u graag te woord met antwoord op uw vragen en aanvullende informatie over de mogelijkheden van tussenvloeren.

Geef een reactie