Auto&vervoerTipszakelijk

Bedrijfsfeest organiseren?

Bedrijfsfeest organiseren

Is het jouw beurt om het jaarlijkse bedrijfsfeest te organiseren, maar heb je nog geen idee wat je wil gaan doen? Een activiteit bij het bedrijfsfeest is altijd een leuk idee, want dat stimuleert ook nog eens de teambuilding. Er zijn natuurlijk veel verschillende activiteiten te bedenken, maar wat past nou bij jullie als bedrijf? Bij Het Schwarzwald is de perfecte plek voor jullie bedrijfsfeest. Naast verschillende activiteiten kun je hier namelijk ook terecht voor verschillende arrangementen. Meer weten? Je vindt het hier.

De verschillende arrangementen

Het Schwarzwald biedt je een keuze uit 30 verschillende activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een escaperoom, Segway Clinic, buggy tour, kookworkshop en noem maar op. Je kan ook twee verschillende activiteiten kiezen, zodat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit. Ze bieden drie verschillende arrangementen aan die jij kan kiezen. Daarbij kun je precies kiezen wat jouw wensen zijn. Wil je na hele leuke dag of avond niet zelf naar huis rijden? Dan kunnen zij ook nog zorgen voor een vervoersdienst die alle medewerkers weer netjes afzet. Als jij dus verantwoordelijk bent voor het organiseren van een leuk bedrijfsfeest, wil je het natuurlijk iedereen naar de wens maken. Zij kunnen je daar gewoon bij helpen, want ze weten precies hoe zet dit moeten doen.

De verschillende arrangementen

Activiteiten uitvoeren als groep

De activiteiten worden allemaal uitgevoerd vanaf de centrale locatie in Rijssen. Daardoor blijft de groep dus als geheel bij elkaar. Kies je bijvoorbeeld voor Buggy rijden? Jullie rijden gewoon met z’n allen achter elkaar, zodat het teamgevoel er ook nog blijft. Kies daarna bijvoorbeeld voor een kookworkshop voor een echte teambuilding activiteit. Sluit de avond af met een leuke muziekbingo of bijvoorbeeld een puzzeltocht.

Ontvang een persoonlijke deal

Zie jij het wel zitten om bij het Schwarzwald te komen voor jullie bedrijfsfeest? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen namelijk nog het een en ander personaliseren mocht daar vraag naar zijn. Je kan gemakkelijk een persoonlijke deal aanvragen via de website.

Geef een reactie