mannenTipsvrouwen

Wensen Voor 2019: Bestel Bij Het Universum

Het Universum

 Al je wensen gaan in vervulling, bestel alles wat jij wenst bij het Universum. Het Universum is een online store waar je alles kunt bestellen. Het Universum bezorgt alles, als jij op de juiste manier bestelt. Stuur je orders op hun energetische reis en ontvang je bestelling. We trekken positieve en negatieve dingen aan, het is maar net waar we aan denken. Houd je daarom aan onderstaande regels en vervul al jouw dromen.

1: Vertrouwen is een voorwaarde

Ons verstand begrijpt alleen wat het ervaren heeft en wat het weet. Je verstand zal er alles aan doen om je aan het twijfelen te brengen en je vertellen dat wensen bestellen bij het Universum onmogelijk is. Als je succesvol wilt bestellen betekent dit, je verstand niet voeden met twijfel. Twijfelen is een order annuleren. Vertrouwen is een voorwaarde als je bestelt. Begin daarom met kleine bestellingen tijdens een mediumchat om je verstand te overtuigen. Je verstand zal als de eerste orders ontvangen zijn niet meer tegenstribbelend maar je motiveren grotere bestellingen te doen.

2: Oefen met kleine wensen

Als er twee of drie bestellingen bezorgd zijn kun je grote bestellingen doen omdat je verstand er dan in gelooft dat het Universum levert. Een eenvoudige oefening om me te beginnen is het bestellen van een parkeerplek. Doordat het niet zo een grote bestelling is kun je veel beter loslaten na het visualiseren van je wens.

3: Zo reserveer je een parkeerplaats

Voordat je in de auto stapt richt je je tot het Universum of een Engel. “Lieve parkeerengel, in de Spuistraat heb ik de parkeerplaats als ik daar ben, de parkeerplaats is nu voor mij bestemd, hartelijk bedankt.” Lach niet om je woorden en twijfel niet. Je kunt alleen succesvol wensen als jij je verstand niet voedt.

4: Juiste zinnen gebruiken

Het Universum begrijpt niet alle woorden. Als je niet de juiste woorden gebruikt blijft alles bij het oude. Als je bijvoorbeeld zegt, “ik wil niet dat…” of “ik wil liever geen …” krijg je dus wat je niet wilt.  Zeg dus, “Ik weet dat nu de juiste partner in mijn leven komt.”

Formuleer je zinnen altijd zorgvuldig dan ontvang je wat jij echt wilt.

5: Wens in de tegenwoordige tijd

Je mag nooit in de toekomst bestellen. Het Universum kent alleen de tegenwoordige tijd en kent echt niet het verschil tussen heden en toekomst. Vergeet niet dat het Universum je bezorgt wat je denkt en voelt. Maak dus geen zinnen met ‘willen’ maar met ‘zijn’. “Ik heb nu een prachtige woning.” “Ik ben nu heel gelukkig met mijn partner.”

6: Opschrijven en bedanken

Je kunt je wens versterken door je bestelling op te schrijven, het maakt je bestelling helder en je hebt ook een bewijs voor je verstand. Vouw het briefje waar je wens op staat dicht en leg het op het mooiste plekje in huis.  Bedank oprecht, bedanken trekt je wens naar je toe alsof je order al geleverd is.

7: Hoe wordt de wens geleverd

Maak je er nooit een voorstelling van hoe je wens door het Universum afgeleverd zal worden. Daar heb je absoluut geen controle over. Het kan zijn dat jij je geld wenst, je denkt dat het van oom Thijs zou kunnen komen. Stel je voor dat oom Thijs je helemaal geen geld wil geven, oom Thijs vangt de energie dus niet op van je wens. Je order gaat naar dezelfde frequentie en niet naar oom Thijs. Denk er dus niet over na hoe het Universum je wensen levert. De kaartlezer, waarzeggers, paragnosten, mediums en coaches van Mediumchat helpen jou graag bij het verwezenlijken van je dromen of je toekomst voorspellen. Wij hebben altijd voldoende specialisten online die bij jou passen que gaven en persoonlijkheid.

Geef een reactie