Tips

Hoe kun je geld verdienen naast je baan?

Hoe kun je geld verdienen naast je baan

We willen allemaal bergen met geld. Een Dagobert Duck zijn, dat is de droom voor velen. Maar met die ambitie komt vaak maar weinig werk. Dat is jammer, maar daar willen wij vandaag verandering in brengen. Hoe we dit willen doen? Door je te informeren over de talloze mogelijkheden die er zijn. Je kunt namelijk heel veel bereiken op het gebied van centjes. Je doet dit allereerst door kennis te vergaren. Dat begint hier, in deze blog. We bieden je verschillende manieren aan die je een mogelijkheid bieden om geld te verdienen naast je baan. De intensiteit van de werkzaamheden, de kapitaal grens, de mogelijkheden en de risico’s; je vindt ze allemaal in deze blog. Kom, dan gaan we samen aan de slag om van jou een miljonair te maken! Het is helemaal niet zo moeilijk, alleen wat discipline en wat vertrouwen is nodig voor je. 

Crypto

De eerste manier die we met je willen bespreken is die in de crypto. De crypto is een term die je vast wel eens voorbij hebt horen komen. Of het nu door die ene hippe oom is op een verjaardag of dat je al uitgebreide kennis hebt over de blockchain en dergelijke. Je kunt bijvoorbeeld geld verdienen met staken crypto. Omdat je een bepaalde munt of token aanhoudt, draag je bij aan de veiligheid en kracht van de transacties. Hier krijg je een vergoeding voor die men staking noemt. Dit is eigenlijk een soort rente. Tijdens het aanhouden van de munt kan je positie natuurlijk ook in waarde vermeerderen of verminderen. Daarnaast kun je ook een long of short openen voor langere of kortere tijd. Een stake crypto is wat ons betreft wel de favoriet, aangezien dit je niet veel tijd, kennis of geld kost. Staken crypto Majorcapital is bijvoorbeeld een mogelijkheid, gezien het feit dat dit niet bij iedere partij kan. 

Vastgoed

Passief inkomen genereren en vastgoed. Die twee termen worden vaak in één adem genoemd; dat zit vast goed (pun intended). Toch vergissen veel mensen zich hierin. Beleggen in vastgoed vereist namelijk een enorm groot kapitaal om in te beginnen. Tuurlijk, je kunt je een slag in de rondte lenen maar ook hiervoor moet je vaak eigen inleg inbrengen. Daarnaast kun je vaak ook niet zomaar een hypotheek afsluiten, laat staan meerdere. Toch is in vastgoed stappen en dit verhuren een prima optie als je het geld wél hebt. Dit is dus een harde eis, anders heeft het weinig zin. Kijk hier goed naar en bespreek eventueel met een financieel adviseur of deze mogelijkheid er voor je is en je dus meerdere hypotheken zou kunnen afsluiten. 

Dividend

Een andere manier om geld te verdienen naast je huidige baan en hier niet veel voor hoeven doen, is het ontvangen van dividend. Als je aandelen aankoopt kun je recht hebben op dividend. Je moet hier echter wel goed je onderzoek naar doen want niet ieder bedrijf keert dividend uit en als je bijvoorbeeld futures koopt heb je hier geen recht op.

Geef een reactie