Kledingmannen

De meest vervelende ondergoed problemen en hoe je ze oplost!

De meest vervelende ondergoed problemen en hoe je ze oplost!

Iedereen heeft wel eens frustraties gekend omtrent het ondergoed. Naden die zichtbaar waren, een te strakke onderbroek, een boxershorts die steeds omhoog kroop of irritatie tijdens het dragen. In principe hoor je ondergoed helemaal niet te voelen. Ze moeten als een tweede huid dienen. En geloof ons, dat bestaat echt! Er is heel fijn ondergoed verkrijgbaar. Maar dan moet je wel weten waar je op moet letten. Daarom in dit artikel de meest vervelende ondergoed problemen op een rijtje en vertellen we ook hoe je deze oplost.

Irritatie tijdens het dragen

Voel je de hele tijd dat je een boxershort draagt en raak je er echt geïrriteerd door? Dan is dit waarschijnlijk een stofje dat irritatie opwekt. Dat niet lekker zit. Je kunt dit eenvoudig oplossen door voor een ander materiaal te kiezen. Ga niet voor de standaard voordeelpakketten die je in elke confectiewinkel kunt vinden, maar ga echt op zoek naar kwalitatief materiaal met de juiste eigenschappen. Goed ondergoed is goud waard.

Wat dacht je bijvoorbeeld van boxershorts van bamboe? Bamboe wordt steeds vaker gebruikt ter vervanging van andere textielsoorten. Niet zonder reden. Bamboe biedt namelijk tal van voordelen. Op de eerste plaats omdat het erg duurzaam is. Daarnaast biedt het ook voordelen voor de drager. Zo voelt de stof heerlijk zacht aan, bijna als een tweede huid, en is het hypoallergeen. Dit maakt dat de zachte vezel veel minder snel irritatie veroorzaakt op de huid. Hierdoor is het de perfecte keuze voor mensen die hun ondergoed niet willen voelen tijdens het dragen en een gevoelige huid hebben.

Zichtbare naden

Draag je een strakke broek? Dan is het natuurlijk enorm vervelend als de naden van het ondergoed zichtbaar zijn. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je het juiste ondergoed koopt. Gelukkig zijn er verschillende soorten naadloos ondergoed verkrijgbaar. Zowel voor mannen als vrouwen.

Draag je een witte broek en merk je dat het ondergoed ook nog eens flink doorschijnt? Dan draag je waarschijnlijk de verkeerde kleur onderbroek. Een veelgemaakte fout is bijvoorbeeld het dragen van wit ondergoed onder een witte broek. Dit schijnt júist door. Daarom is het verstandig om altijd enkele neutrale kleuren in je la te hebben. Kies voor huidskleur bij een blanke huid en zwart bij een donkere huid. Op zoek naar de perfecte onderbroek onder een witte broek? Dan is rood (ja echt!) een prima keuze. Deze passen beter bij de huiden er is daardoor veel minder contrast.

Onderbroek kruipt op

Dit is misschien wel het meest vervelende en tegelijkertijd iets wat we allemaal eens hebben meegemaakt. De pijpjes van de boxer die steeds omhoog kruipen of een slip die eerder een string lijkt te zijn.

De oorzaak van deze problemen ligt meestal bij het kopen van de verkeerde maat. Als je slip steeds tussen je billen terechtkomt, dan draag je meestal een te kleine maat. Als de pijpjes van je boxershort opkruipen, draag je waarschijnlijk een maat te groot. Wil je een onderbroek die niet opkruipt? Dan is de juiste maat noodzakelijk. Gebruik eventueel een maattabel om te ontdekken welke maat je nodig hebt.

Geef een reactie