Huis en tuinTips

5x eetkamerstoelen die jouw eetkamer compleet maken

5x eetkamerstoelen

Tegenwoordig is de eetkamer een verlengstuk van de woonkamer geworden. We brengen namelijk steeds meer tijd door in deze ruimte. Samen dineren, borrelen met vrienden of familie, maar hoe vind je nou de perfecte eetkamerstoelen? Die ene stoel is vaak te klein en die andere is weer te groot. Het aanbod eetkamerstoelen is enorm. Wij hebben onze 5 favoriete eetkamer stoelen hieronder op een rijtje gezet.

1. Eetkamerstoel Jelle Velvet

De eetkamer is een centrale plek in het huis en moet dus zorgen voor warmte en gezelligheid. Aaibare stoffen zijn helemaal trending op dit moment, ga daarom voor velvet stoelen. Met eetkamerstoel Jelle creëer je door de rijke velvet stof gegarandeerd veel sfeer aan de eetkamer. Door de eigentijdse uitstraling en een comfortabele zit door de armleuningen, zorg je ervoor dat jouw gasten heerlijk lang aan tafel blijven zitten. Daarnaast is deze fijne eetkamerstoel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Afbeelding met vloer, binnen, muur, kamer

Automatisch gegenereerde beschrijving

2. Eetkamerstoel Ferro

Eetkamerstoel met armleuningen of toch zonder? We brengen steeds meer tijd door op onze eetkamerstoelen, dus comfort is enorm belangrijk. De Ferro eetkamerstoel met óf zonder armleuningen is een echte eyecatcher en zorgt voor een stoere uitstraling. Maak deze stoere look af door de stoel te combineren met een gave houten eettafel, om die industriële look nog meer naar boven te halen. Tevens zorgen armleuningen wel voor een ergonomische zithouding. Dit zorgt ervoor dat je langer in dezelfde houding kan blijven zitten. Dit kan erg prettig zijn, zeker wanneer je veel thuiswerkt in deze fijne ruimte van het huis. Ook is de stoel vanwege het kunstleder makkelijk schoon te houden, een doekje eroverheen en eetkamerstoel Ferro is weer als nieuw.

Afbeelding met vloer, binnen, muur, meubels

Automatisch gegenereerde beschrijving
Afbeelding met muur, binnen, vloer, meubels

Automatisch gegenereerde beschrijving
Afbeelding met atletiekwedstrijd, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

3. Eetkamerstoel Kaly

Naast aaibare stoffen, zijn natuurlijke materialen ook onmisbaar om een charmante eetkamer te creëren. Wanneer je minder gebruik maakt van deze ruimte, is comfort waarschijnlijk ook minder belangrijk. Eetkamerstoel Kaly is gemaakt van een rotan zitting en een onderstel van staal. Deze stoel heeft en naturel look en past goed in een interieur met een Scandinavische touch. Door de mix van materialen zorgt de stoel voor een speelse uitstraling in jouw eetkamer. Wil je toch lang natafelen? Creëer dan een fijne zachte zitting door een stoelkussentje aan te schaffen om het zitten prettiger te maken.

Afbeelding met meubels, plaats, stoel

Automatisch gegenereerde beschrijving

4. Eetkamerstoel Cannon

Naast de zachte rijke velvet stof is ook bouclé niet meer weg te denken uit het interieur. Deze stof vraagt erom om aangeraakt te worden. Eetkamerstoel Cannon van Richmond Interiors is aaibaar, zacht en geeft extra veel comfort. Creëer van jouw eetkamer een warme en luxueuze ruimte door het toevoegen van deze stoel met gouden poten. Houd jij van een stijlvol interieur? Dan is eetkamerstoel Cannon perfect om net dat stukje extra’s te geven. 

Afbeelding met vloer, stoel, binnen, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

5. Eetkamerstoel Meggy

Meer van gemak? Dan is eetkamerstoel Meggy perfect voor in jouw eetkamer. Deze stoel op wieltjes rolt gemakkelijk door je hele huis! Door haar armleuningen is deze stoel erg comfortabel. Daarnaast is deze stoel verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen om te mixen en matchen. Houdt de een van stoere textiele bekleding en houdt de ander van een luxe velvet stof? Dit model is gemaakt om te combineren. Zo kan er aan iedere woonwens worden voldaan. Hierdoor is eetkamerstoel Meggy zeker een van onze favorieten!

Afbeelding met vloer, stoel, binnen, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Sohome heeft een ruim assortiment aan eetkamerstoelen, zo is er voor ieder wat wils. Naast een goede eetkamerstoel is het ook heel belangrijk dat je kiest voor een bijpassende eetkamertafel. De afmetingen en de vorm van de tafel zijn de belangrijkste uitgangspunten voor de juiste eetkamerstoelen. Weet welke functies jouw eetkamer moet hebben, vanuit daar kan je eenvoudig jouw eetkamer compleet maken naar je eigen woonwens.

Geef een reactie