mannenTipsvrouwen

De liefste babykleding vind je bij Frogs and Dogs

De liefste babykleding vind je bij Frogs and Dogs

De lente is hét moment om de zomerkleding tevoorschijn te halen en eens kritisch door je garderobe te gaan. Dit geldt ook voor de kleding van je kinderen: niets is fijner dan een set frisse kleren om het voorjaar mee in te gaan. Vooral in deze tijd is het prettig om lekker vanaf je plekje op de bank online kinderkleding te shoppen. Ken je de webshop van Frogs and Dogs al? Dit merk maakt de leukste kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. De trendy collectie wisselt elk seizoen en bevat kleertjes in van maat 50 tot 98. Voor babykleding kun je er ook goed terecht. Zo kleed je jouw kleintje in elk seizoen in de leukste en meest comfortabele kleertjes.

Heerlijk zacht katoen

Het is belangrijk dat babykleertjes leuk zijn, maar vooral dat ze lekker zitten. Jouw kleintje moet zich natuurlijk altijd comfortabel voelen. De newborn kleding in de webshop van Frogs and Dogs wordt gemaakt van zacht en veilig katoen. Dit voelt heerlijk aan op de huid en geeft geen irritatie. Door de uitstekende pasvorm passen de kleertjes als gegoten.

De meisjes babykleding vind je in lieve pastelkleuren zoals zacht roze, babyblauw en lichtgroen. Met hun schattige prints en zachte stof zijn de kleertjes perfect voor jouw prinsesje. In de webshop vind je een brede collectie, van grappige shirts tot schattige jurkjes in allerlei maten en designs.

Goede kwaliteit

Babykleertjes draaien natuurlijk vaak een rondje mee in de wasmachine. Een hapje is zo gemorst, en voor je het weet zit er een vlek op een van je leuke baby shirts. Hup, in de wasmachine ermee. De stof moet tegen dat vele wassen bestand zijn. Gelukkig maakt Frogs and Dogs stevige kinderkleding van hoge kwaliteit. Alle kleertjes kunnen gewoon op zestig graden worden gewassen. Dat is wel zo fris voor je kleintje.

Het is aan te raden de kleertjes binnenstebuiten te wassen, vooral wanneer ze bedrukt zijn. Zo bescherm je de stoffen en prints aan de voorkant. Was de kleertjes altijd met gelijke tinten om te voorkomen dat ze hun kleur verliezen. De kleertjes van Frogs and Dogs drogen prima aan de waslijn, maar zijn ook bestand tegen de hoge temperaturen van de droger. Kijk altijd even op het waslabel om er zeker van te zijn dat je de kleertjes op de juiste manier schoonmaakt.

Ben jij klaar om de garderobe van je kleintje helemaal lenteproof te maken? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Frogs and Dogs. Je bestelt al je kinderkleertjes in een handomdraai online. Bestel je op werkdagen vóór vier uur in de middag? Dan wordt je pakketje op diezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen van €20 of meer is de verzending zelfs gratis!

Geef een reactie