Tipsvrouwen

Je eigen beautyplekje in huis

Je eigen beautyplekje in huis

Welke vrouw droomt er niet van om een eigen plekje te hebben in huis waar je heerlijk al je make-up kwijt kunt in je eigen make up tafel. Je kunt je make-up tafel natuurlijk overal in huis plaatsen, zoals in de badkamer of in een inloopkast, maar de leukste plaats is toch wel je eigen slaapkamer. Zo heb je alles lekker dichtbij om ongestoord je eigen opmaakrituelen uit te voeren. Alles mooi opgeruimd in vakjes en bakjes, heel overzichtelijk en geordend, zodat je niet ’s ochtends vroeg nog op zoek moet naar je lipstick. Niets is zo leuk als jezelf elke dag heerlijk verzorgen, zodat je er fris en gezond uit ziet en de dag met stijl kunt beginnen. Je vindt leuke tips en ideetjes over verzorgingsproducten voor vrouwen op tijdvoorbeauty.nl, zodat de tijd die je aan jezelf besteedt aan je make-up tafel nog prettiger wordt.

De eyecatcher in je slaapkamer

Vroeger waren het vooral de rijke mensen die een make-up tafel hadden. Maar gelukkig is het een product dat toegankelijk is geworden voor het grote publiek en kan iedereen die dat wil de dag beginnen of eindigen aan de make-up tafel. Je kunt er jezelf opmaken, nagels lakken, epileren, je gezicht reinigen van make-up, maar ook je haar föhnen of gewoon borstelen. Deze föhn en borstel kun je dan netjes opbergen in een van de laden van je make-up tafel. Het leuke aan een make-up tafel is dat je deze ook kunt gebruiken als eyecatcher in je slaapkamer, een decoratief element.

Waar op letten als je een make-up tafel kiest

Als je op zoek gaat naar de perfecte make-up tafel voor jouw privéplek in huis zijn er enkele dingen waar je toch wel op moet letten. Ten eerste is het belangrijk dat je goed opmeet hoe groot de make-up tafel mag zijn. Niets is zo vervelend als een leuke aankoop doen om er dan achter te komen dat deze niet in de kamer past. Ook een degelijke spiegel is heel belangrijk. Eentje die je kunt kantelen, een grote of juist liever een kleinere, of een spiegel met verlichting voor een beter zicht. Je kunt voor een spiegel gaan die vast zit aan de tafel of voor een model dat je kunt ophangen. Denk er vooraf al goed over na wat je wilt. Hou je van een modern of hedendaags ontwerp of heb je liever iets tijdloos en traditioneel? Er is keuze genoeg om een make-up tafel te kiezen naar jouw stijl en behoefte. Hou er wel rekening mee dat je er een kiest die past bij de stijl van je slaapkamer. Welke stijl het ook wordt, zorg dat er veel laden aanwezig zijn want dat is enorm handig. Je kunt die laden weer opdelen met opbergbakjes of antislip matjes voorzien, zodat je nagellak netjes rechtop blijft staan. Denk ten slotte ook aan een comfortabele stoel of kruk!

Geef een reactie