LifestylemannenTipsvrouwen

Maak een statement met je wenkbrauwen!

wenkbrauwen

“Wat zie jij er fris en stralend uit! Er is iets met je gezicht.” Het geheim van deze opmerking? Het zijn heel vaak je wenkbrauwen die het grote verschil maken! Wenkbrauwen gaan met de tijd mee. In de jaren veertig werden ze heel dun geëpileerd. Inmiddels mogen ze dik, donker en borstelig zijn. Net als de fameuze en prachtige wenkbrauwen van Brooke Shields, wie kent ze niet? Wenkbrauwen geven je gezicht onbewust een bepaalde uitstraling mee.  Zijn de wenkbrauwen doorlopend, dan lijk je wellicht net als Bert (van Sesamstraat) ietwat strenger of bozer. Of zijn de wenkbrauwen zo licht, dat je ze haast niet ziet?

Wenkbrauwen zijn hot!

Lichte wenkbrauwen kleuren, doen veel vrouwen regelmatig in de schoonheidssalon. Maar al deze bezoekjes kunnen opgeteld,  kunnen je al gauw klauwen aan geld kosten. Wenkbrauwen verven

lijkt lastig, maar is eigenlijk ontzettend eenvoudig en veel efficiënter om zelf te doen. Wat je in ieder geval nodig hebt, is de juiste en hoogwaardige kwalitatieve verf voor de wenkbrauwen.  Zo krijg je zeker de mooiste wenkbrauwen!

De kleur die bij je past

Het leuke is aan wenkbrauwen verven dat je zelf beslist welke kleur je gebruikt. Je kan zelf de kleuren mengen en hier eventueel mee experimenteren. Bij het verven van wenkbrauwen kan je er uiteraard op letten dat je wel de verf gebruikt, die tevens geschikt is voor huid, die wat meer gevoelig is. Wel zo belangrijk natuurlijk! Je wilt niet dat de verf in de haarfollikels van je wenkbrauwen terecht komt, maar alleen de haren kleurt die al buiten de haarzakjes liggen. Het beste wat je kan doen voor je wenkbrauwen: zijn je zelfstandigheid en autonomie in handen nemen en deze dus zelf te kleuren met hoogwaardige kwalitatieve verf. Om te beginnen, wordt het aangeraden om te beginnen met een beginner set wenkbrauwverf kopen.

Naast dat de schoonheidsspecialist vaak heel prijzig is, moet je vaak ook nog eens erg lang wachten voordat je een keer terecht kan voor een behandeling. Soms is er wel een wachtlijst van weken. En zeg nou zelf, je wenkbrauwen kunnen niet wachten! Het is dus veel sneller gedaan als je jezelf onder handen neemt! Wanneer je goede wenkbrauw verf besteld, hoef je vaak ook helemaal niet lang te wachten, het wordt heel snel bezorgd! Des te meer een reden om zelf creatief aan de slag te gaan! Mooie wenkbrauwen voor een mooi gezicht!

Geef een reactie