KledingTipsvrouwen

Populaire babykleding? Frogs and Dogs!

Populaire babykleding_ Frogs and Dogs!

Je ziet dit merk steeds vaker: Frogs and Dogs voor baby’s en jonge kinderen. Deze kleren zien er niet alleen schattig uit, maar zijn bovendien betaalbaar. De stoffen zijn sterk, maar ook extra zacht. De grappige en guitige prints maken het merk kindvriendelijk. Bij alle verschillende kledingstukken is bovendien rekening gehouden met alle mogelijke combinaties. Daarom is Frogs and Dogs een populair kledingmerk, zowel online als in fysieke kledingwinkels.

Het verhaal achter Frogs and Dogs

Frogs and Dogs is speciaal bedoeld voor baby’s en kleine kinderen. Het merk kwam tot stand naar aanleiding van de speciale wensen van de afnemers van producent M.G. van Meel. In deze leeftijdscategorie is er vraag naar extra prettige, zachte en niet-irriterende kleding. Daarom zijn deze kleren vervaardigd uit zeer zachte stoffen. Ook de vormgeving is kindvriendelijk: lief, leuk en gezellig, dankzij grappige tekstjes en kleurtjes. Het ontwerp, de productie en de levering zijn allemaal in handen van M.G. van Meel. Hiermee is Frogs and Dogs het zoveelste eerlijke, duurzame en ecologisch verantwoorde merk van de groothandel voor babykleding, bamboetextiel en ondermode.

Frogs and Dogs: oersterk!

Niet alleen zijn de kleren van het babykledingmerk extra zacht en comfortabel, ze zijn ook oersterk! Dat betekent dat ze uitstekend wasbaar zijn en veilig om te dragen. Alle basics zijn van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om de onesies, slaapzakjes, mutsjes, rompertjes, broekjes, vestjes, slabbetjes, bandanas of tutteldoekjes. Deze beschikken daarom ook over gemakkelijke sluitingen.

Frogs and Dogs

Kwaliteit door de jaren: M.G. van Meel

M.G. van Meel is met reden een van de bekendste namen op de markt van textiel en ondergoed. Al sinds 1953 is het dé leverancier voor hoogwaardig en betaalbare kleding. Ook de nieuwste producten zijn verantwoord en duurzaam, en toch hedendaags. De ontwerpen zijn modern en fris, en bieden tegelijkertijd optimaal comfort. Kies je voor Frogs and Dogs, dan kies je voor de bewezen kwaliteit van M.G. van Meel.

Frogs and Dogs in je assortiment?

Bent eigenaar van een winkel of webshop? Wil je Frogs and Dogs ook in je collectie opnemen? M.G. van Meel helpt je graag met professionele levering, ondersteuning en advisering. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

 

Geef een reactie